2013.12.11.

2013.12.11.

Most, hogy egy újabb műtéten vagyunk túl, kicsit nyugodtabbak a napjaink. Annak ellenére, hogy kedden újra megyünk Budapestre, onkológiai gondozásra.
Minket is elért a karácsonyi láz! Persze itt nem a vásárlásra gondolok, inkább a “miből kinek mit” gondolatokra. Sok helyről kaptunk sok mindent Zalánnak, amit nagyon szépen köszönünk ezúton is! Viszont nem szeretnénk, ha a többi gyerkőc kevesebbnek érezné magát, mint Zalán, így elég nehéz a dolgunk. Ki kell találni, melyik gyerek mit kaphatna. Sajnos anyagilag továbbra sem vagyunk elengedve, ennek ellenére mindent próbálunk megtenni annak érdekében, hogy a gyerekek semmiben ne szenvedjenek hiányt és lehetőleg féltékenység se üsse fel a fejét közöttük.
Zalánnak ez lesz az első karácsonya! Most biztos látni fogja a karácsonyfát! Remélhetőleg jövőre is leírhatom ugyanezeket a sorokat! Nagyon bízunk benne és mindent meg fogunk tenni Zalán gyógyulásáért!
Nagyon nehéz év áll mögöttünk és tudjuk, hogy a következő sem lesz sokkal könnyebb, de bízunk benne, hogy az utunk jó irányba visz! Csak a gyógyulásra tudunk gondolni! Minden apró lépés előre visz ezen az úton. Addig is szeretnénk megadni Zalánnak mindent, hogy a sok rosszat, ami vele történik, valamennyire ellensúlyozni tudjuk. Szeretnénk neki mindent megmutatni, amit csak tudunk, hogy ő is úgy érezze, neki meg KELL gyógyulnia!
Köszönöm szépen mindenkinek, aki segíti az utunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × öt =