2013.12.24.

2013.12.24.

Hát eljött ez a nap is! Zalán első karácsonya!
Bár nem indult túl jól, hiszen arra ébredtünk, hogy a kályhánk teljesen tönkrement, majd mikor az első sokkon túl voltunk, rájöttünk, hogy a kávéfőzőnk is feladta a harcot… 🙁
Vártuk ezt a napot, de érdekes módon nem azért, hogy mi, felnőttek mit kapunk, vagy mivel lepjük meg a másikat! A gyerekekért! Hogy lássuk az örömöt a szemükben! És láttuk!
Itt, egyből az elején szeretném megköszönni MINDENKINEK, aki a mai nap csodájához hozzásegített minket! Gyönyörű volt és még most is könnybe lábad a szemem, ha visszagondolok, mi történt pár órával ezelőtt!
Reggel szépen kicsinosítottuk a lakást, hiszen nálunk mindig is az volt a szokás, hogy amíg minden nincs a helyén, addig nem jön a Jézuska. Ebéd után apa és a 3 nagyobb gyerkőc feldíszítette a fát, ami nagyon szépre sikerült. Én addig játszottam Zalánnal. Aztán Jézuska becsempészte az ajándékokat a fa alá és együtt mentünk megnézni kinek mit hozott! 🙂 Zalán szájtátva figyelte a fát. Akár merre fordultunk, ő visszafordult és csak nézte-nézte. 🙂 Nagyon tetszett neki! Én pedig nagyon örültem, hiszen biztos vagyok benne, hogy van egy olyan karácsonya Zalánnak, mikor rácsodálkozhat a gyönyörűen feldíszített fára, mert látja! Reméljük a következőre is ugyanígy fog rácsodálkozni, hiszen akkor már nagyobb lesz, érteni is fogja!
A Jótündér Alapítványnak köszönhetően András fiam nagy vágya teljesült, kapott egy tabletet. (Igaz, még mindig nem sikerült rájönnünk a működésére! 🙂 De mindenkinek volt valami a fa alatt és mindenki hasznos ajándékot kapott. Zalán persze nézte a nagy halmot a fa alatt, hiszen rengeteg ajándékot kapott TŐLETEK! Felsorolni is sok lenne!
Ez a nap egy csoda volt! Szeretném a következő karácsonyt is ugyanígy megélni! Együtt, Zalánnal! Nekem ő az igazi ajándék!

4 thoughts on “2013.12.24.

  1. Áldott Ünnepeket kívánok Nektek!Nagyon örültem ,hogy olvashattam a soraidat és a gyerekek boldogságáról számoltál be!Én hiszem ,hogy a Jó Isten megsegíti Zalánt és minden Ünnepen gyönyörködni fog a karácsonyfa szépségében !!!!

  2. Nagyon boldog es bekes karacsonyt kivanok Nektek innen a messzi tavolbol!
    kitartas!!!!!:))))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 − hét =