2014.01.05.

2014.01.05.

Éjjel Zalán belázasodott, alig aludtunk valamit. Szegénykém csak prüszkölt, köhécselt egész éjjel. Így reggel nem is volt kérdéses, egyből a gyerekorvos felé vettük az irányt! Szerencsénk volt, a falugondnok nagyon rendes volt és elvitt minket falubusszal. 🙂
Doktor bácsi megvizsgálta a kisembert és megállapította, hogy “szerencsére” csak egy kis vírusfertőzés. Azért írt fel orrcseppet, hurutoldót és lázcsillapítót is. Zalán közben alaposan megvizsgálta a rendelőt. Tetszett neki a piros szék, jól meg lehetett benne kapaszkodni és ha nem tartom erősen, fel is állt volna. 🙂 Tetszett neki az ágyat borító nylon is, jókat gyűrögette. De nagyon ügyes volt, éppen hogy csak sírdogált.
Szerencsére gyorsan túlestünk a vizsgálaton és jöhettünk is haza szundikálni. Reméljük gyorsan túl leszünk ezen a betegségen is!

2 thoughts on “2014.01.05.

  1. Sziasztok! Jobbulást!
    Ismeritek azt a gyógyszert, hogy Isoprinosine? Nekünk ezt írta fel a legutóbb a dokinénink a megfázásunkra, ez gyógyít is és immunerősítő is egyben. Azt mondta, azoknak a gyerkőcöknek írja ezt általában, akik éppen elkezdik a bölcsit-ovit, mert ott mindent elkapnának.

    1. Kedves Zsófi!

      Igen, ismerjük! Sajnos Zalán a daganatok miatt nem kaphat csak úgy bármit, mert azzal a daganatot is táplálnánk, ellenállóvá tennénk. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

8 + 2 =