2014.01.10.

2014.01.10.

Zalán náthás újra. 🙁 Ráadásul hajnalban Jázmin hányni kezdett. Szegény így száműzetésbe kényszerült, az egész napot a mamánál töltötte. Amennyire csak lehetséges, próbáljuk távol tartani Zalántól és fertőtleníteni még jobban. Már ha ez még lehetséges valahogy!
Egyre többet gondolok a természetes gyógymódokra, mert nem hiszem, hogy csak a lézer vagy fagyasztásos műtétekkel megoldható lesz a betegség. Nem akarok semmit sem a véletlenre bízni. Ok, hogy a meglévő daganatokat lézerezik vagy fagyasztják, de hát mint láttuk, megtapasztaltuk, újra lett daganat! És mi van, ha tovább terjed?
Szkeptikus voltam a B17-tel szemben, sőt, mikor megkérdeztük róla Dr. Rényit, egy az egyben lebeszélt róla. Aztán valahogy mégsem hagyott nyugodni, egyre többet kezdtem olvasni arról a bizonyos hunza népcsoportról. Valami mégis lehet a dologban! Úgy döntöttem, felhagyok eddigi ellenkezésemmel és megpróbáljuk! Mivel a kapszulákat Zalánnak egyelőre lehetetlen beadni, hiszen már a búzafűlé is visszajön belőle, úgy döntöttem, beszedem én, valamennyi biztos átjut anyatejen keresztül is! A semminél több! Ha pedig mellékhatása lenne, azt először én érezném!
Próbálok utána járni minél alaposabban a dolognak! Muszáj meggyógyulnunk! nem engedem el ezt a kis embert! Önző vagyok és szükségem van rá!!!

7 thoughts on “2014.01.10.

  1. Jobbulàst!
    Sajnos ilyen virus kering egész Europàban . De tul lesztek ezen is !

    Én egyszer azt olvastam, hogy àllitólag az indiànoknàl is ismeretlen volt a ràk, nem azert mert butàk boltak, hanem mert az immunrendszerük legyûrte . Megprobàlom megkeresni a cikket, hàtha van benne valami hasznàlható infó!

    Kitartàs !!!!

  2. Szia!Először is sok kitartást szeretnék kívánni Nektek.Az én családomban is volt daganatos beteg,és tudom milyen rossz.Szeretnék javasolni neked olyat,hogy sok céklát kellene ennetek,párolva vagy főzve,de ne ijedj meg,mert ha sokat esztek akkor elszínezi a vizeletet,és lúgosít is,valamint C-vitamint,nagyon sokat,több ezer milligrammot.Gyógyszertárban lehet kapni aszkorbinsav,és kb.500ft 50gramm.
    http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/1877/a-c-vitamin-elonyok-es-artalmak
    itt olvashatsz a hatásairól,mi is rendszeresen szedjük és semmilyen rossz tapasztalatom nincs.
    És itt van még prof.dr.Dávid Tamás akitől sokat megtudhatsz:
    http://www.turmalin.hu/magazin/cikkek/23-interjuk/69-prof-dr-david-tamas.html
    Gyógyuljatok meg!!!

  3. Sokat gondolok rátok és nagyon-nagyon drukkolok Nektek Enikő!Zalán meg fog gyógyulni! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 + 5 =