2014.02.13.

2014.02.13.

Sajnos úgy néz ki, holnapra tervezett műtétünk elmarad!
Zalán beteg lett. Lázas, náthás és fuldokolva köhög. Ahogy köhög, az erőlködéstől hány! Nagyon nehéz így! Nem azért, mert beteg lett, hanem mert már láttuk mire képesek ezek a daganatok akár 1 hét csúszásnál is! De nagyon reménykedünk, hogy most nem ez lesz!
A doktornővel beszéltem, egyelőre még konkrét időpontunk nincs a következő műtétre. Abban maradtunk, hogy jelentkezem, mikor kilábaltunk ebből a betegségből. Remélhetőleg minél hamarabb sikerül. Mindent megteszünk a siker érdekében!
Sajnos Zalán megint eljutott arra a szintre, hogy semmit sem hajlandó megenni, meginni. Gondolom most a betegség miatt. Most a peluscsere is felér egy közelharccal, mert már fél szegényem, mikor kap újra kúpot! De még az amúgy teljesen jóízű gyógyszereket se lehet beadni neki. 🙁 De bízunk és imádkozunk, hogy mielőbb túllegyünk ezen is és folytathassuk a kezeléseket! Mert nem állunk meg, célunk a teljes gyógyulás!
Mindeközben belülről emésztem magam, mert látom mire képes a rák! Édesanyám párja éppen haldoklik, végstádiumú tüdődaganatos. Borzasztó mit képes tenni egy amúgy hatalmas, 2 méter magas, 100 kilós emberrel ez a betegség. Csontsovánnyá fogyva, állandó hányással küzdve! Ez borzasztó!
Köszönöm nektek, akik követitek az életünket, szurkoltok, bíztattok, segítetek! Köszönöm, hogy vagytok és támogattok a harcunkban! Nagyon sokat jelent!

6 thoughts on “2014.02.13.

  1. Szép napot, jobbulást!!!!
    Tudom,ilyenkor sok gondolat-félelem,és tanácstalanság, lesz úrrá rajtunk, főleg, ha mindenki, akiben a valódi segítő szándék, “mozog”….
    Mégis, azt gondolom, talán nézzétek végig ezt a videót gyermeketek és rokonotok érdekében is….
    Aztán mindenkinek saját döntése mit tesz, tesz-e ennek érdekében, valamit…
    Őszinte részvétem, és imám értetek

  2. Jobbulást kívánok Zalánnak,Nektek pedig még jó sok erőt!Csak pozitívan,mert akinek negatív gondolatai vannak azok bevonzzák a rosszat.Imádkozom értetek!!!

  3. Csak a pozitiv gondolatokat engedjétek meg magatoknak. Minden rendben lesz, mert úgy kell lennie, nem lehet másképp, fela fejjel, előre, imádségban veletek vagyunk.

  4. Kedves Pintér család! Szomóruan olvastam a levelet,hogy Zalánka egészségi állapota nem javult, sőt…..bár csak tudnák segíteni…..mit is írhatnák?…..Kitartást kívánok tiszta szívből……minden tiszteletem az Önnöké.Erika….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 + 19 =