2014.02.25.

2014.02.25.

1977343_787726387923581_1839348529_nNagyon rosszul telt az éjszakánk. Én nem mertem aludni, fél éjjel figyeltem vesz-e rendesen levegőt Zalán. Zalán pedig 5 percenként mocorgott. Fél 4 táján feladtam a reményt, hogy aludni tudok, és inkább az ágy végébe ültem, hogy legalább a kis emberkém tudjon aludni. De nem tudott. 🙁 Továbbra is fél percenként mocorgott. Reggelre aztán kiderült, hogy miért! Nagyon náthás lett! 🙁 Először ráadásul véres-sárgás váladék ürült a nózijából minden tüsszentéskor. Gondolom a tegnapi gégegörcse alkalmával valamit megsérthettek és azért. Sajnos egyre jobban folyt a kis nózija. Végül 5 órakor ő is felkelt, nem aludt tovább. Egészen fél 8-ig játszottunk, akkor pedig jött a doktornénink. Jeleztem neki, hogy Zalán nagyon náthás, de ő azon a véleményen volt, hogy majd az altatóorvos eldönti, el lehet-e altatni Zalánt az MRI vizsgálathoz. Elballagtunk a műtőhöz, ahol az altatóorvos megvizsgálta, de előbbre nem jutottunk, mert akkor, ott nem született döntés az altatásról.
Így maradtunk az eredeti tervnél. Zalán enni nem kaphatott, hiszen ha mégis lesz altatás, akkor üresnek kell lenni a pocikának. Közben befutott apa is és indultunk át a Mária utcai szemklinikáról a Tűzoltó utcai kórházba. Mentünk is egyből az osztályra, ahogy eredetileg megbeszéltünk. De amint beléptünk, már mondta is a főnővér, hogy menjünk le az ambulanciára kontrollra, mert Zalánnak ma nem lesz MRI-je. Nem vállalják az altatást!
Így aztán lementünk az ambulanciára. Ekkor negyed 10 volt. A 19-es sorszámot húztuk, de így 3/4 11 volt, mire Böbe néni első szúrásra levette a vért. Ezután hosszú várakozás következett, mert csak 1 órakor hívtak be a doktornőhöz a vizsgálatra. Szerencsére minden rendben volt.
Sietve indultunk haza, mert Zalán már alig kapott levegőt. Örültünk nagyon, hogy jöhetünk haza! 🙂
Szemészetre legközelebb március 24-én kell mennünk, ahogy kontrollra is, az MRI következő időpontja pedig április 1!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt − 2 =