2014.08.07.

2014.08.07.

Hétfő este rendben hazaértünk a nyaralásból. Zalán nagyon nehezen viselte a hazafelé vezető utat, nemhiába, nem szeret autózni! Zalán és én autóval jöttünk, apa és a másik 3 gyerkőc pedig vonattal, mert nem sikerült akkora autót szerezni, hogy mindenki beférjen. 🙁

De hazaértünk. 🙂 Ismét belecseppentünk a dolgos hétköznapokba. Amíg nyaraltunk, nagyon sok minden ért be a kertben, így most a napok nagy részét az teszi ki, hogy ezeket feldolgozzuk. Zalán persze nagyon szeret segíteni. A kis csöpp kezecskéivel szedi a paradicsomot, paprikát, uborkát. 🙂 Kis tündérkém! <3

A nyaralás alatt szinte alig aludt a nagy meleg miatt (ott nem volt klíma) és nem is nagyon evett, hiszen etetőszék sem volt. Itthon bepótol mindent! Ma pl. ebédre 3 tányér zöldbab főzeléket falt be. 🙂 Étvágya van szerencsére!

Hamar visszarázódtunk a hétköznapokba, így sajnos minden ott folytatódott, ahol félbe maradt, mikor nyaralni mentünk. Szó mi szó, a végére már hiányoztak az itthoni dolgok és hiába nem így terveztük és le kellett rövidíteni a nyaralást, de már jó volt hazaérni. A lányok persze csalódottak voltak, sírdogáltak is, de jönni kellett.

Lassan készülődünk az iskolakezdésre, hiszen Jázmin 2. osztályba, András pedig 8. osztályba megy. Persze ez sem olyan egyszerű, de majd minden megoldódik. Próbálunk mindent úgy megoldani, hogy mindenkinek megfeleljen még akkor is, ha ez nem is olyan egyszerű sokszor!

Mint láthatjátok az oldalon, mostanában sajnos nincsenek árveréseink. Ez több okból kifolyólag van így. Az egyik az többek között, hogy mostanában az árveréseink nem sikeresek. Vagy visszalép a legtöbbért licitáló, vagy elfelejti átvenni, vagy éppen nem valós szándékkal, netán “kamu” profillal, e-mail címmel licitál.

Készülünk a télre is, hiszen amilyen gyorsan eltelt ez a nyár, olyan gyorsan közeledik a tél is. Zalán egyre többet játszik a földön, ami viszont valószínűleg hideg lesz télen, hiszen mikor tavaly a laminált padló le lett rakva, szőnyeget nem raktunk rá abból a megfontolásból, hogy a padló könnyebben fertőtleníthető. Talán Zalán leharcolt immunrendszere lassanként erősödik annyit, hogy a padlóra kerülhessen egy egész kicsike szőnyeg, amit le tudunk majd teríteni neki ha játszani akar.

Zalán nagyon szeret “olvasni” mostanában. Bármilyen könyvet, újságot szívesen nézeget, amiben sok a kép. Nagyon szereti az építőkockákat is és az autókat, de főleg azokat, amik netán zenélnek, mennek is. A plüss kutyákért egyenesen rajong. 🙂 Az akaratát egyre többször nyilvánítja ki, főleg ha valamiért hisztizni kell! 😀

Ahhoz képest viszont amin a betegsége miatt végigmegy, egy teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott gyerek. Igaz, ha netán elesik és megüti magát vagy ha csak valamije fáj, sokkal jobban megijed és sír, mint egy átlagos gyerek, de ettől eltekintve egy tündéri manócska. Odabújik a tesókhoz, ha valamelyik sír, szeretgeti őket… Igaz, néha egy jó nagyot harap is beléjük, aztán tündéri képpel vigyorog rajta. 🙂 Igazi kis mókamaki!

Sajnos a nehézségek továbbra sem kerülnek el minket, így ha valaki tud valós otthon végezhető másodállást, legyen szíves jelezze az e-mail címünkre (enikopinter35@freemail.hu vagy laszi104@freemail.hu). Nagy szükségünk lenne a pénzre, mert egyre nehezebben oldjuk meg az utazgatásokat és a betegséggel járó egyéb kiadásokat. Ráadásul tegnap séta közben széttört a babakocsink is. 🙁


2 thoughts on “2014.08.07.

  1. Említetted, hogy az árverések nem sikeresek. Az ETO pólós sikerült végülis? Mert én arra licitáltam pár perccel a határidő után (is). Ha ez a dolog aktuális még, akkor légyszives jelezzétek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tíz + kilenc =