2014.09.09.

2014.09.09.

Jól aludtunk, bár lehet csak azért, mert nagyon fáradtak voltunk. Zalán néha felsírt, mert újra egy kibújó kis fog kínozza, de amúgy szerencsére rendben van. Bízunk benne, hogy így is marad és nem kell lefújni a 19-re tervezett műtétet most, hogy ilyen szépen haladunk!

Tegnap elég borúsan láttam mindent, de talán az alvásnak köszönhetően ma már kicsit színesebb a világ. 🙂 A gondok persze ugyanazok, de amíg ilyen szeretet és figyelem övez minket, nem félek! Tudom, hogy Zalán meg fog gyógyulni! Egyszerűen biztos vagyok benne! Tudatosan próbálom magamtól távol tartani a negatív gondolatokat. Sikerülnie kell, mert nem csak mi, a család, de ti, akik követitek az életünket, ti is ezt akarjátok! Amit pedig ennyien akarunk, annak így kell lennie!

Mikor tavaly augusztusban a főoldal szövegét írtam, még nem tudtam hogy fog alakulni az életünk. Soha nem fogom elfelejteni azokat a kétségbeesett perceket, órákat, az első rémisztő napokat. Amikor enni sem tudtunk, de nem azért, mert nem volt mit, hanem azért, mert annyira megbénított a félelem! Mikor azokat a sorokat írtam, hogy fog-e még az én akkor 2,5 hónapos babám látni, ha lehullanak a levelek… No, most újra lehullanak! Még mindig csak bízni tudok, hogy látni fogja az éledő természet harsány színeit, ha újra feléled tavasszal a természet, de most már a bizalom mellé egy fokkal több bizakodás is társul! Hiszen olyan sok mindenen keresztül ment már ez a csöpp kis ember a maga 16 hónapjával. Amiből 14 küzdelemmel telt! De nem baj, hiszen milyen édes lesz a győzelem gyümölcse, ha elhegesedik az utolsó daganat is!

Nem így terveztük az életünket! Sőt, ha teljesen őszinte akarok lenni, Zalán nem volt tervezett baba. Először nagyon meg is ijedtünk, hogy mi lesz most velünk, hiszen úgy is nehezen éltünk. De mire megszületett, kétségünk sem volt a döntésünk helyességéről. Isten Őt nekünk küldte és mi hálásak vagyunk minden pillanatért, amit ezzel a kis manóval tölthetünk!

Igen, még messze a cél és még sokáig ki kell tartanunk így-úgy, de megcsináljuk! Nehéz lesz, ahogy az elmúlt több, mint 1 év is nehéz volt! Még elképzelésünk sincs, hogy fogjuk túlélni, de csináljuk! Ha elmaradnak mellőlünk emberek, nem gond! Csak Zalán maradjon meg nekünk! És meg fog maradni!

Többen kérdeztétek, milyen étrend kiegészítőket szed Zalán, illetve mire lenne szükségünk. A “Hogyan segíthetsz” rovatot igyekszem folyamatosan frissíteni, ott mindig nyomon követhető, hogy miben tudnátok segíteni! Senki ne gondolja, hogy nem segítség nekünk 1-200ft! Ezzel kapcsolatban elmesélek egy kis történetet!

Nemrégiben, mikor Zalán egyszer aludt ebéd után, csengettek. Egy hölgy állt az ajtóban, kezében egy telefonszámmal. Mondta, hogy egy ismerőse kérte meg, hogy hozza el nekünk a telefonszámot és kérte, hívjam fel az ismerősét. Fel is hívtam. Egy aranyos néni vette fel a telefont. Mondta, hogy bár rég látott minket a tévében, de nem hagyta nyugodni a dolog. Azóta minden hónapban félretett 1000 Ft-ot és most szeretné elküldeni, ha elfogadjuk! Annyira aranyos volt és annyira hálás voltam neki. Nem is a pénzért, hanem azért, mert a telefonon át is éreztem a szeretetét, ahogy az én aranyhajú kisfiamról beszélt. Annyira jól esett, hogy más is átérzi a helyzet súlyosságát és még tévén keresztül is átmegy az a szeretet, ami ebből a kis emberből sugárzik. És a mi ( és ti) szeretetünk fogja őt meggyógyítani! Mert hiszek a szeretet erejében!

Bár azt mondják, a magyar irigy és széthúzó, nem összetartó közösség. Igen, kaptunk és valószínűleg kapni is fogunk még támadásokat. De! Hiszem, hogy együtt, a segítségetekkel minden rendben lesz! Nem egy nagy közösség Zalán olvasótábora (esetleg megosztásokkal ezen sokat tudtok segíteni!), de ez a kis közösség időről időre megcáfolja a fenti megállapítást! Köszönjük, hogy velünk vagytok, hogy támogattok! Kérlek, ezután is legyetek velünk, segítsétek a küzdelmünket! Mert hiszem, hogy együtt minden sikerülni fog! <3


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 + egy =