2014.11.10.

2014.11.10.

kerti törpeÓvatosan mondom, Zalán túl van a betegségen. Már nem folyik az a csöpp kis piszénpisze nózi és már csak néha köhint egyet-egyet! Sokat vagyunk újra a szabadban és élvezzük a jó időt, próbálunk még a tél előtt elraktározni egy kis extra D-vitamint. Zalán nagyon szeret kinn lenni, segíteni apának. Mi meg imádjuk a csöpp kis dolgos kezeit. <3 Meg a lábait, fejét, csókos kis száját, pókpociját. <3

Az utóbbi két napban többen is meglátogattak minket és mindenki el volt ájulva tőle mennyire barátságos. Kis Don Juan, mindenkinek adott puszit is. <3 Imádom! Ahogy a másik három széltolómat is!

Ma jó hírt kaptunk az önkormányzattól is, idén is kapunk tűzifát ingyen. Tavaly is kaptunk azt hiszem 1,5m3-t. Valószínűleg idén is ennyit fogunk és nagyon örülünk neki! Azzal, hogy van fedél a fejünk felett, nagyon sokat segítenek! Ez pedig a ráadás. 🙂 Bár ilyen jól alakulna minden az életben!

Még mindig nyomaszt a karácsony kérdése, miből mit, hogyan… És még mindig küzdök a lelkiismeret-furdalással a jogosítvány miatt és hogy sajnos különbséget kell tennem a gyerekeim között. Azt hiszem, anyaként nincs ennél nehezebb! Ma el is sírtam magam, mikor ez került szóba. Szerencsére a gyerekek nem voltak itthon, nem látták.

Hisszük, hogy vár még ránk jobb élet, de most nehéz! Nagyon nehéz! És soha nem hittem volna, hogy egyszer ilyen rossz helyzetbe kerülünk. De most ez van és igyekszünk ebből is a legtöbbet kihozni! Érdekes hogy az ilyen nehéz időkben minden előhozza apa a régi mondásomat, miszerint majd mindent megoldunk! 🙂

Lassan kezdjük szervezni a december 1-i budapesti utunkat. Még nem tudjuk ki tud elvinni minket, eddig bárkit kérdeztünk nem ér rá. 🙁 Ilyenkor nagyon jól jönne már az a jogosítvány! De majdcsak meg lesz egyszer az is!

Az utóbbi napokban olyan sok minden jutott eszembe, amit le szerettem volna írni, most mégis ürüs a fejem. Valószínűleg attól, hogy megint nem alszunk napok óta, Zalánnak jön a 15-16. fogacskája. 🙂 Nézzétek el nekem! Ha lesz erőm és időm (ami nagyon ritka), megírom! Addig pedig kiimádom ezt a tündéri kis ördögöt!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt − 5 =