2014.11.30.

2014.11.30.

Holnap hajnalban ismét elindulunk. Zalánnak ez lesz a 20. műtét. Most sem könnyebb, hiába vagyunk már túl 19-en. Sőt, talán most nehezebb is, hiszen Jázmint is vinnünk kell és most 2 gyerekért kell aggódni. Úgy aggódni, hogy miközben az egyiket vizsgálják vagy műtik, a másik nem érezhet belőle semmit. Már most félek mi vár ránk holnap. Valószínűleg apa is hasonlóképpen van, hiszen egész nap tapintható a feszültség itthon, minden apró kis szikra robbanást okozhat. Ilyen én is megpróbálok a szokottnál is türelmesebb lenni, miközben bennem is óriási indulatok dúlnak.

Hajnalban nehéz lesz nem csak Zalánt, de Jázmint is öltöztetni, mindkét gyereket lefoglalni az autóban és ez még mind semmi ahhoz képest, ami egész nap vár ránk. Próbálunk mindent megtenni, hogy a lehető legegyszerűbben menjen minden, de hogy ez sikerülni fog-e, csak holnap ilyenkor tudom megírni.

Szegény Csenge ma lenn alszik mamánál, hiszen ha mi korán elmegyünk, nem maradhat felügyelet nélkül. Így sajnos már most kétfelé szakadt a család. Már most rossz, mert nagyon hiányzik. 🙁 Ilyenkor mindig mesét szoktunk nézni és most furcsa, hogy apa néz meccset. (Reméljük legalább nyer az ETO!) András nem megy holnap iskolába, hiszen nyílt nap lesz az egyik iskolában, ahova felvételizni szeretne. Mivel mi nem leszünk itthon, sógornőm kíséri el. Kedden is nyílt napra megyünk, oda én fogom elkísérni, miután levezettem a napi 2 órámat.

Ma van András névnapja. Sajnos csak egy 500Ft-os könyvre futotta most, de nagyon örült neki, hiszen a 3. birodalom hóhéráról szól. 🙂 Szegényem lelkileg úgysincs topon, mert pénteken véletlenül eltörte a szemüvegét. Teljesen összetört és sokat sírt, hogy most az új szemüvegéből pont kijönne Zalánnak egy budapesti út. Alig tudtam megnyugtatni. Szombaton be is mentek apával Győrbe csináltatni új szemüveget, mert nélküle nem lát és nagyon fáj a feje is. 🙁 “Szerencsére” csak szerdán lesz kész, addig pedig megérkezik a fizetés is. 🙂

Kérek szépen mindenkit, aki tud, imádkozzon holnap a két gyerkőcért. Aki nem tud, az szorítson nekünk. A Facebook-on próbálom majd folyamatosan “közvetíteni” a napunkat. Köszönjük szépen mindenkinek!


2 thoughts on “2014.11.30.

  1. Kedves Anyuka! Már el iskezdtem a szorítást. Sokat gondolok a gyerekekre és csak pozitívan! Kívánom, hogy minden az Ön, Önök vágyai szerint teljesüljön és ebben a cudar időben a bacik elkerüljék a családot! 🙂 🙂 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − 7 =