2015.02.23.

2015.02.23.

A tegnapi postom után megint megtalált egy kedves jóakarónk! Megint porondra került hogy ha apa nem vár köszönetet a munkájáért, akkor miért fogadjuk el a segítséget! A dolog egyszerű, úgy gondolom. Nem apának segítenek ezzel, hanem Zalánnak. És nagyon hálásak vagyunk érte! Úgy gondolom, erre több szót nem is érdemes vesztegetni!

Sajnos a két nagyobbik gyerkőc reggelre beteg lett. Pontosabban már tegnap este sem érezték túl ól magukat, Jázminnak már hangja sem volt. 🙁 Fáj a torkuk, köhögnek. 🙁 Csak remélni tudom, hogy Zalán nem kapja el tőlük, hiszen hétfőn újra utaznunk kell és Zalánt újra altatni fogják. Ha nem lesz náthás… De reméljük nem lesz!

Nagyon várjuk már a jó időt. Egyrészt talán végre eltűnnek a vírusok, másrészt végre ki lehet kicsit menni az udvarra játszani. Jázminnak a napokban lesz a névnapja és jövő hét szerdán a 8. születésnapja. Régóta szeretne egy biciklit, de… A gond az, ha Jázminnak sikerülne venni, Csenge is szeretne, hiszen ő is régóta vágyik rá. Az pedig nem megy! De eddig is elvoltak bringa nélkül, azt hiszem, ezután sem fog tragédia történni, ha nem lesz. 🙂 Ennek ellenére nagyon várjuk már a tavaszt. Végre neki lehet állni a kiskertnek, lehet veteményezni, aztán újra lesz jó kis saláta, retek és a többi. A palántának valók már gyönyörűen nőnek és ez olyan jó! 🙂 Idén már biztos Zalán is be fog segíteni a gyomlálásban. Csak nehogy a palántákat húzza majd ki! 🙂

Apát majd megkérem, fabrikáljon Zalánnak kis szerszámokat, mert különben biztos, hogy a nagyokat fogja hurcolni. Szerencsére szeret kinn lenni a jó levegőn. Mostanában úgyis naponta mosok kabátot, mert valahogy mindig sikerül a legnagyobb sárba behasalnia. 😀 De így is imádom! Bár az utóbbi időben meglehetősen akaratos. Nem hiába, nyiladozik az értelme és valószínűleg már agyilag fejlettebb, mint testileg és ez a különbség bizony elég jó alap a hisztire, ha valami nem úgy sikerül, ahogy ő szeretné. De majd ez is alakul! Csak legyen minden rendben hétfőn! Ne legyen új daganat! És a régiek se legyenek aktívak! Pontosabban továbbra is inaktívaknak KELL lenniük!

Mikor erre gondolok, hogy vajon hányszor kell még erre gondolnom, olyan messzinek tűnik még a vége. És tényleg messze van! De nem akarok erre gondolni, vajon mennyi minden vár még rá és ránk, mert annyira rémisztő az ismeretlen. És ha idegileg nem bírjuk, az nem lesz jó! Bírnunk kell és akkor ő is bírja. Mosolyogva kell végigcsinálnunk, hogy ő is tudjon mosolyogni. Addig pedig minden jót megérdemel, hogy akarjon élni, legyen ereje küzdeni! Mert neki élni KELL!!


6 thoughts on “2015.02.23.

 1. Szia 🙂 Nagyon örülök neki,hogy már megedződtél és nem törődsz a rosszidulatú irigykedő véleményekkel.
  Kivánom a nagyoknak hogy gyógyuljanak,:) együtt érzek mert én is ezen az uton vagyok.:( Zalán erős kisfiu de az együttlét lehet,hogy nem ússza meg.Sok sok vitamin és ágynyugalom a legjobb.
  Tudom,hogy a Jó Isten veletek van és bizzatok az ő erejében és nem fog elhagyni titeket,és mindig gondja lesz rátok.
  Szeretettel kívánok minden jót nektek és örülök,hogy mindig irsz magatokról.sok puszi Zsófia

 2. Kedves Enikő! Ezek szerint jó akaró mindíg van, de nagyon jól tette, hogy röviden elintézte! Csak jóra, csak szépre kell gondolni!!! Zalán olyan bájos, kedves kisfiú, látszik rajta a megelégedettség, boldogság! Enikő, nagyon jól csinálja, csinálják, csak így tovább! Drukkolok nagyon, hogy Zalán tünetmentes maradjon! A lányoknak jobbulát, Önnek meg egy kis pihenést kívánok! Mert kell, nagyon kell a feltötődés! Megadná a privát elérhetőséget? Valahol olvastam, de most unokáim miatt állandó kapkodásban vagyok. üdvözlettel!

 3. Szia , irtam neked a masszazsal kapcsolatban ,de vhol elvesztunk az eterben!?
  Sajnos most en is beteg vok ,igy a gyogyulasig varnom kell , de az ajanlatom tovabbra is all! Ildiko

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 4 =