2015.08.17. apa szemszögéből

2015.08.17. apa szemszögéből

Újra, ki tudja már hányadszor, útrakeltünk.

Korábban keltem, mint a többiek. Ez már begyakorolt figura nálunk. Ha nem megyek dolgozni, akkor is én ébredek előbb. Ilyenkor van egy kis nyugodtság bennem.

De ma nem volt. Féltem!!! Mindig félek mikor az én kis barátomat vinni kell az újbóli megpróbáltatásra. Hogy mitől van ez, nem tudom, de mindig ez van! Hozzám ilyenkor nem lehet szólni. Szeretek csendben magamban gondolkodva ücsörögni.

Korán indultunk, de lassan mentünk. Így is kőrábban értünk oda, mint kellett volna. Lehet van aki szereti húzni az időt bárhol bármikor, de én mióta az eszemet tudom sosem késtem el sehonnan. Minél előbb annál jobb!

A szemcseppek megint nem sikerültek zökkenőmentesen, de ez már “megszokott”. A harmadik után egyből mehettünk is a műtő felé. Volt egy kis várakozás és már indulhatott is kisfiam a műtőbe. Itt nem kis meglepetésre puszit adott a műtősnéninek. Nem hiába, őt mindenki szereti! 2 hosszú éve járunk fel hozzájuk!

7! perc után megláttuk a mi kedves, aranyos doktornéninket, aki mondta, hogy minden rendben. Nagy kő esik le ilyenkor a szívemről, hiába volt ez a 42. altatás! Mindig félek, hogy valami lesz vele. De ma nem volt, hála Istennek!

Utána nemsokára jött is a szőke hercegem. Aki inkább az én királyom! Inkább vagyok alattvaló, mint…! Visszamentünk vele a szobába, ahol nemsokára már ihatott. Míg anya elment ennivalót szerezni, én bolondoztam vele. Mindig ezt teszem. Aki ismer engem, az tudja, hogy nagy mókamester vagyok. A gyerekeim előtt bármiről nyíltan beszélek. Ők az én barátaim!

Mikor ezt olvassátok én nem tudom hol, kinél leszek, mert lassan indulok dolgozni. A 2. életembe, a 2. szerelmemhez.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok! Kisfiam, reggel sietek haza. Vigyázz a lányokra, mert tudod, maa te vagy a férfi a háznál. Holnap újra a mókáé a főszerep. Ügyes voltál ma is, mint mindig!

Apa


2 thoughts on “2015.08.17. apa szemszögéből

  1. Kedves Apuka ! Ez “aranyos beszámoló volt”Mindig érdeklődéssel olvasom a hol megrázó,hol vidámabb történéseket a család életéről.Kitartás és sok sok örömet kívánok a gyerekekben!Üdv Klári

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 − 12 =