2016.05.20.

2016.05.20.

Zalán még mindig köhög, nem is kicsit… Este megint majdnem sikerült hányásig köhögnie, de aztán mégis csak elaludt. 🙂 Nem bánnám már ha végre elmúlna ez a fránya köhögés! Este viszont már Csenge is annyira köhögött, hogy vele virrasztottunk. Nem hiszem el, hogy most már nem tudnak kikopni ezek a vírusok! Jöjjön már a nyár!
Az autóval kapcsolatban egyelőre várakozni kényszerülünk. Reméljük minél előbb sínen lesz már a dolog, hiszen elvileg akadály már nincs! 🙂 Bízunk abban, hogy már nem kell sokáig várni a probléma megoldódására. A leggyorsabb megoldást keressük továbbra is, de mindenképpen megcsináltatjuk, hogy 2 év múlva ne legyen ez a cidrizés.
Sokat gondolkodtunk az autócserén is, hiszen kétségkívül az lenne a leggyorsabb megoldás, azonban nem szeretnénk ugyanabban a cipőben járni, mint most, hogy ott is előjönnek a hibák… Így marad ez az autó. És végre nem kell majd félni!
Sokat gondolkodtam az utóbbi időben,  miért találja meg a sok vírus Zalánt mostanában. Egyetlenegyet változtattunk a gyógyszerelésén, ez pedig az, hogy nem csak nála, de a nagyoknál is áttértünk a BioGaia cseppre a rágótabletta helyett. Egyrészt ti javasoltátok, másrészt költségtakarékossági célja is volt ennek a döntésnek. Úgy tűnik sajnos rosszul döntöttünk. A BioGaia rágótabletta tartalmaz 400NE D vitamint is, amit viszont a csepp nem. Zalán eddig is kapott D-vitamint, de úgy látszik így már nem volt elég. A többieknek pedig úgy látszik ez volt a döntő és szegény Zalán simán elkapta tőlük. Így úgy döntöttem,  visszatérünk a rágótablettára akkor is, ha sokkal többe kerül. 10 szem 1700ft és napi 8 (4×2 szem!) fogy belőle. Ha valaki tud segíteni ennek beszerzésében (megy EP kártyára, de mentőknél nincs ilyen cafetéria, sőt semmilyen!) azt megköszönnénk! 🙂 Remélem ezután kicsit visszaerősödik Zalán immunrendszere! 
Ezen kívül is vannak itthon gondok, anyám megint kerülget, vissza akarja magát könyörögni hozzánk. Tanácstalan vagyok mitévő legyek vele kapcsolatban.  🙁 De bízom benne, hogy idővel minden megoldódik. Csak Zalán legyen jól,  a többi pedig majd alakul.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy − tizennégy =