2016.07.21.

2016.07.21.

Ahhoz képest, hogy tegnap Zalán mintagyerekként viselkedett, ami ritkán mondható el róla, elég sok minden történt.

Szinte csodaszámba megy, de Zalán tegnap volt nyűgös. Apával nagyokat sétált és tényleg sétált, nem vitette magát. Honokozott, hintázott és este időben aludt. 🙂 Persze most én nem tudtam elaludni. Ez a sors iróniája. 😀 Kavargott a fejemben a sok gondolat. 

Délelőtt sikerült tönkrevágnia Zalánnak az autós gyerekülését, így most megint érdekes lesz a szállítása. Délután hogy, hogy sem, elromlott a szeretett Scooby-doo amiért sírdogált. Ezeknpótlása sajnos most esélytelen nekünk, de reméljük valahogy megoldódik.

Tegnap felfedeztem az Update webshopot is és különösen örültem neki, amit eddig nem láttam, hogy lehetőség van PayPal-os fizetésre is. Ha valaki segíteni tud/szeretne, PayPal utalással is sokat tud így segíteni, hiszen már így is meg tudom rendelni Zalán diétás élelmiszereit. A PayPal számlánk az enikopinter35@freemail.hu címen érhető el! Minden 1-200Ft-ot is köszönünk, tudjuk, hogy sok kicsi sokra megy!

Ma reggel gyorsan elvittem Andrást dolgozni és hazafelé beugrottam a boltba. Elhűlve tapasztaltam, hogy 1 kg kenyér már 405Ft! És még azt mondják, a kenyér a szegény ember kajája! Hát én igyekszem inkább főzni, legfőképpen egészségeseket Zalán miatt, bár bevallom, néha veszek kész ételt is az Update boltban, hiszen a többieknek is kell főznöm és ők néha ennének nem túl egészséges életeket is. 🙂 Persze szegény Zalán ilyenkor nagy szemeket mereszt és ő is enne belőle. Legjobban a sütiket szeretné megkostolni, a boltban mindig “tortát” akar venni, de azt szoktam neki mondani, hogy az nem friss, nem vesszük meg. Viszont tegnap felfedeztem a webshopban a palacsint, piskóta és egyéb liszkeverékeket, és eldöntöttem, hogy mostantól ő se fog kimaradni a jóból, csak neki majd másképp készítem el. 🙂 

Köszönjük szépen mindenkinek a segítséget, amivel Zalánt hozzásegíti a normális élethez! Higgyétek el, három testvér mellett ez nekünk nagyon fontos. Nem szeretnénk a kisembert beteg gyerekként felnevelni, még csak éreztetni sem szeretnénk vele, hogy más, mint a többiek. Így viszont kreatívnak kell lennünk és persze sajnos rettentő sok pénzbe kerül. De Zalánért bármit megteszünk, nagyon szeretjük és azt akarjuk, higy egyszer majd egészséges legyen. Járhasson oviba, suliba és az összes lépcsőfokot végigjárja, amit a többi gyerek.

Idén viszont még nem mehet oviba, hiszen egy nátha is meghiúsíthatja az altatást vagy a kontrollt. De reméljük ennek is vége lesz egyszer! Hiszen olyan ügyes és okos! És a szívünk csücske!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 1 =