2016.12.18.

2016.12.18.

Most már magam sem tudom várjam-e a karácsonyt, hiszen a gyerekek nagyon várják, vagy ne, hiszen lassan úgy érzem a fogyó idő agyonnyom. 

Tegnap megünnepeltük Csenge születésnapját. Gyönyörű tortát sikert neki csináltatnunk, de talán Zalán jobban örült a kék habnak, mint maga az ünnepelt. Tetemes mennyiséget maszatolt el az arcán. 🙂 Estére meghívást kaptunk, így családostól elmentünk vacsorázni. Jó volt így együtt a másik két családdal kicsit kikapcsolódni! Jól esett, hogy vannak még barátaink, akik vették a fáradságot, hogy megismerjenek és azután is barátaink maradtak! 

Zalán nagyon élvezte a vacsorát. Igaz, futkozott és az asztal alá bújt, táncolt a kis keresztlánykánkkal, de hát gyerek. 🙂 A végére már azért elunta magát és fáradt is volt, így mi távoztunk elsőként. 

Továbbra is nagy talány, hogy s mikor fogom megoldani a karácsonyra való felkészülést, hiszen apa még szenteste előtt kétszer megy szolgálatba, egyedül pedig elég nehéz lesz, hiszen itt lesznek a csemeték. De megoldom valahogy! Ez tuti! Addig pedig tovább díszítgetem nekik a lakást, mert nem csak ők, hanem már én is élvezem. 😀 És még van egy csomó kifestésre váró dísz is. 🙂

Zalán nagyon élvezi a nyüzsgést, szívesen besegít mindenbe. Leginkább festegetni szeret és tükröt pucolni. Igaz,  ha engedem, egy egész flakony üvegtisztító bánja. 😀 De én nem bánom, az ő öröme legyen meg!

Tegnap este még elalvás előtt néztük a tévét és ha minden igaz a Disney Chanel-el látott egy játékot, amire egyből kijelentette, neki az kell, azt hozzon a Jézuska! Ma ráérő 5 percemben rászánom magam és megnézem mennyiért vesztegetik,belefér-e a költségvetésbe, illetve megérkezik-e még karácsonyig.

Kicsit azért el vagyok keseredve, mert Csenge Play Doh gyurmás alkotóasztalt kért a Jézuskától és már sehol sem lehet kapni. Illetve egy helyen igen, de ott majdnem háromszoros árat kérnek érte, mint ahol eddig kapható volt. 🙁 Pedig szegény tegnap is megkérdezte, hogy ugye megmondtam Jézuskának, hogy ő azt kér…

De majd alakulunk. 🙂 Már csak 6 nap! 🙂 


2 thoughts on “2016.12.18.

  1. Kedves Pintár Család, kedves Enikő!
    Tegnap utaltunk Önöknek a K&H Banktól érkezik majd. Remélem hozzájárulunk, egy kicsit a “pénz szórásához”! 🙂
    Kellemes karácsonyi készülődést és boldog karácsonyt kívánunk a családnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × három =