2017.04.19/2.

2017.04.19/2.

Odakinn tombolnak az elemek, szakad a hó és fúj a szél, a kályhában ropog a tűz és finom meleg van. Milyen szép is lenne, ha nem április közepe-vége lenne. 

Zalán ettől függetlenül nagyon élvezi a helyzetet, szerintem annak örülne a legjobban, ha esne 15-20 centi hó és mehetne szánkózni, amit télen nem tudott megtenni. 

Valahogy mégis eléggé szenved, nehezen érti meg, hogy ilyen cudar időben nem lehet nagyon kimenni. A benti játékok is csak ideig-óráig kötik le.

Megjöttek a csajok is az iskolából, ami csak tovább bonyolítja a helyzetet, hiszen leckét kell írni, de Zalán már nyúzná őket. 🙂 A csipet csapat bár imád együtt zsiványkodni, lépten-nyomon összevesznek. Gyerekek. 🙂 

Azt hiszen lassan elő kell készítenem a nyugtatót. 🙂 Csak azt nem tudom még, hogy én vegyem be vagy nekik adjak belőle! 🙂

Ilyenkor irigylem igazán apát, hogy 24 órára kikapcsolhat. Már ha mentőzés közben ki lehet kapcsolni… De akkoris! 🙂 Szép is a nagycsalád!

A doktornénit sajnos még nem sikerült elérnem, de megmondom őszintén, az időjárást nézve ez nem is nagy gond. Hopp, most hívott, kedden kell mennünk. 🙂 Ez is megoldódott. Igaz, aznap kellene nekem is kontrollra mennem, de majd kérek másik időpontot, Zalán a fontosabb. Amúgy sem találtam bármi rosszra utaló helyet a daganat helyén. 🙂

Az elkövetkezendő napokban erre kell felkészülnünk. 🙂 Zalán már kérdezi is, oda megyünk-e, ahol tű van, de megnyugtattam, hogy nem. 🙂 Jázmin már jelezte, hogy jönni szeretne velünk, de erről még apával egyeztetünk. Mindenesetre örülök, hogy még a szülinap előtt túlesünk ezen! 

Ma már ki volt függesztve a szakszervezeti nyaralásra a pályázat a mentőállomáson, azonban úgy döntöttünk apával, idén nem megyünk nyaralni, maximum 1-1 napra ha úgy engedi majd a költségvetés. A legfontosabb az, hogy felépüljön a ház és Zalán álma valóra váljon. Hiszen olyan jól haladunk! 

A nyár amúgy is talán kicsit könnyebb lesz, hiszen a győri EYOF-on apáék rengeteg mozgóőrséget adnak és az egész jól fizet. De ez még a jövő zenéje. 🙂 Egyszerre csak 1 lépést kell tennünk előre, ahogy az elején!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kilenc − egy =