2017.04.27.

2017.04.27.

Kértétek, írjam össze a listát arról, amit szeretne Zalán. Nagyjából összeszedtem, de szeretném ha tudnátok, ez NEM bakancslista! Neki élni KELL!

Zalán vágyai:

  • Vörös kiscica
  • Zöld papagáj
  • Saját szoba 
  • Hajókázás
  • Állatkert
  • Vidámpark
  • Saját játszótér, ahova bármikor kimehet
  • Vonatot vezetni, vonattal utazni
  • Nyaralni vízparton 
  • Igazi markolóval markolózni
  • Moziba menni és pattogatott kukoricát enni 
  • Kipróbálni a pecázást

Gyermeki vágyak, de neki fontosak! Sajnos sok van ezek között, amit mi, most nem engedhetünk meg magunknak, illetve neki. De meg fogjuk valósítani!

Holnap ilyenkor már Budapesten leszünk és a következő ütközetre készülünk. Elszorul a gyomrom, mikor erre gondolok. Nem a műtét előtt lesz gond, hiszen viszonylag korán be fog kerülni Zalán a műtőbe. Hanem utána. Fájni fog neki, hiszen a fagyasztás meglehetősen fájdalmas. Még akkor is, ha már a műtét előtt fájdalomcsillapítót kap majd. Valószínűleg ismét csúnyán begyullad majd a kis szeme is és nem lesz egy szép látvány. De ez a legkevesebb!

Holnap biztos szükség lesz újra a kárpótlásra, kérni fogja és mi gondolkodás nélkül megígérjük neki, hogy megkaphatja, csak eltereljük a figyelmét a fájdalomról. Sőt, lehet az lenne a legjobb, ha már vinnénk magunkkal valamit aminek nagyon örülne és ami talán feledtetné vele a műtét után a fájdalmat. Tudom mit szeretne, hát persze, hogy ismerem a kis szíve vágyát. Kisautókat, kék IFA-t, zöld traktort és piros markolót. 🙂 Mindig, minden műtét után ezt kérte, de persze sose kaptunk. Valahogy nem Zalán kívánságára szabták a játékboltokat. Szeretne mesetabletet, de ez megint álomkategóia és csak az utóbbi időben mondogatta.

Holnap korábban kelünk és indulunk, mint szoktunk. Az autó feltankolva áll az udvaron, ugrásra készen. Sajnos így alakult. Köszönöm, hogy ismét segítettetek és menni tudunk,  mert menni kell. 

Lelkileg nagyon nehéz még mindig. A fájdalom nem szűnik, de talán alakul. Újra meg kell tanulnunk a fájdalommal élni és magunktól a lehető legtávolabb tartani a bizonytalanságot. Zalánnak most mindenekelőtt szeretetre, biztonságra és nyugalomra van szüksége.

Kérdeztétek többen is mivel tudnátok segíteni. Nagyon szépen köszönjük, az az igazság bármivel. A gyerekeknek ruhával, Zalánnak diétás (Update, Dia-Wellness, Szaffi) ételekkel, vitaminokkal (most leginkább Forever Kids, Supradin junior gumivitamin, BioGaia protectis+D vitamin narancs ízű rágótabletta)!

Mi megvagyunk és megleszünk míg Zalán kitart. A mi erőnk tőle van. Mama és papa most kicsit jobban elkeseredett, mint eddig, de kitart mindenki! A gyerekeknek igyekszünk nem mutatni a helyzet súlyosságát, igyekszünk mindent úgy tenni, ahogy eddig. A lányok anyáknapjára készülődnek, András a fiatal felnőttek abszolút bulimentes életét éli. Csak az iskola és a foci érdekli. Nekik ez ad biztonságot. Azt hiszem, ha üvöltenénk és tombolnánk, hogy ők is érezzék amit mi, az őket és egyben Zalánt is elbizonytalanítaná, így megmarad a fájdalom a sajátunknak. Ők még úgyis kicsik ehhez.

Próbálunk most csak Zalánra koncentrálni, mert most ő az első és a legeslegelső. Készülünk a szülinapra, az ő nagy napjára, ahol mindenki őt ünnepli. Őt, aki sokkal másabb, mint a többi 4 éves. Neki sokminden nem adatott meg eddig, nem mehetett játszótérre, nehogy elkapjon valamit, ugyanemiatt oviba se mehetett. Olyan sok minden…

De minden rendben lesz! Meg KELL gyógyulnia! Még a negyedik kiújulás se törhet meg, nem törheti meg a hitemet és a gyógyulásba vetett abszolút bizalmamat! Tudom, ez nem Isten műve, hanem a gonoszé. De mi jók vagyunk az erősebbek! Mutassuk meg szombaton! Kérlek, minél többen gyertek el!

Nekem ő a legszebb, a legjobb! Ő az életem!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × egy =