2017.05.25.

2017.05.25.

A helyzet lényegében változatlan Zalánt tekintve. A nátha bár csillapodni látszik végre, a köhögés kitartónak bizonyul, sőt, talán még erősödött is tegnap óta. Jázminnak a füle fáj és Csenge is kezd náthásodni, köhögni. 🙁

Én megmaradok. 😀 De ez nem nag újság, talán még az atomtámadás se tudna kinyírni. 😀 Az én dolgom, hogy Zalánt (és a többieket) ápoljam, bár tegnap éppen Jázmin ápolt engem is. 😀 Kissé kaotikus volt a helyzet, hiszen apa 24 órázott (és holnap is 24 órába megy), de megmentett estére anyós, jött a felmentősereg! Még jó, hogy ilyen anyósom van! Anyámról ez persze korántsem mondható el, amit tegnap csinált, az is egy külön történet! De túléltünk!

Zalán a betegség ellenére játszik, csak a köhögőrohamok zavarják. Az éjszaka is úgy telt, ahogy. Vagy Jázmin füle fájt, vagy Zalán köhögött. A lényeg, hogy túléltük. A ma éjszaka talán már egy kicsivel könnyebb lesz! Mivel sajnos nem úsztuk meg a köhögést, így tudom, hosszabb távra kell berendezkednem. Újra be kell szereznem a köhögéscsillapítótól kezdve minden olyat, ami egy kicsit is segíthet. Igyekszem olyat főzni, amit Zalán nagyon szeret és beilleszthető az ő étrendjébe is, de nem túl jó az étvágya. Néha rákíván dolgokra, akkor igyekszem neki megcsinálni, akkor is, ha máskor nem kapná meg, de most az a lényeg, mielőbb megerősödjön és folytathassuk a harcunkat. Azt a harcot, amit lassan 4 éve készülünk megnyerni és esélyt se adunk az ellenfélnek! Eddig minden kisebb csatát megnyertünk és ez így lesz ezután is, nem adjuk fel.

Még mindig a nagy álom végrehajtásán dolgozunk, a saját szobán. Szivárvány fallal, autós ággyal és kisszőnyeggel, polcokkal, rajta sok kis autóval, amivel kedve szerint játszhat. Nagyon kevés hiányzik a megvalósításhoz! Leginkább most az idő, hiszen apa rengeteget dolgozik és sajnos a nyárra is elvállalt jónéhány mozgóőrséget és hasonlót. Ennek ellenére minden szabad percét a házban tölti, amiért nagyon hálásak vagyunk neki. Sajnos segítsége legtöbbször csak késő délután van és így nagyon lassan halad, pedig …. Na… Költöznénk már! Felemésztenek a költségek!

Sokan és az utóbbi napokban tényleg sokan kérdeztétek mire lenne még szükségünk akár a háznál, akár a mindennapi életben. Nagyon szépen köszönjük az érdeklődést! A legnagyobb szükségünk most időre lenne, illetve ha valaki munkával be tudna segíteni a házban. Hogy mit kell csinálni? Az alsó szinten már csak ki kell fugázni a járólapot és fel kell szerelni 1 lámpát. A felső szinten festeni kell és lerakni a padlót. Ennyi. 😀

Nagyon szívesen fogadunk élelmiszert, az mindig jól jön. Liszt, tészta, olaj, zöldségek és gyümölcsök. De minden jól jön! A ruháknak a gyerekek nagyon örülnének! Zalán 104-es, Csenge 128-as, Jázmin 146-os, András felnőtt S-es méretet hord. Óriási segítség nekünk most minden, hiszen amire nem kell költenünk, az megmarad Zalánra, esetleg a házra vagy a költségekre. Nagyon szépen köszönjük, hogy hisztek bennünk és támogattok! Sokat jelent ,főleg lelkileg!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 + kettő =