2017.05.29.

2017.05.29.

Nem tudom még azt mondani, hogy Zalán jól van, talán most kezd csak hurutosan köhögni. Ennek ellenére a kedve egész jó, de még nem igazán eszeget. Sajnos mivel még náthás is és főleg a köhögés miatt,  nem kockáztatjuk meg az altatásos MRI-t. Megpróbálok új időpontot kérni.

Anyám szokás szerint csinálja a fesztivált. Olyan apróságokon hisztizik, hogy azért még egy Zalán korabeli gyerek se tenné. Szombaton rosszul volt, hányingere volt, szédült és szerettem volna beküldeni a szobájába, nehogy a gyerekek elkapják. Sokadik kérés ellenére se volt hajlandó bemenni, sőt, mintha direkt közeledett volna a gyerekekhez és tapogatta össze Zalán játékait. Talán nem kell elmondanom sem, ezt a mostani köhögős-náthás vírust is ő hozta haza mikor visszajött a csavargásából. Ennek ellenére ő azt állítja, a gyerekektől kap el mindent. 

A lakása a házban kész. Má a bútorokat is lehordták apáék. Azonban nem hajlandó átköltözni, mert nincs konyhaszekrénye és tűzhelye. Én pedig már teljesen kikészülök tőle azon kívül is, hogy a gatyám rámegy a gyógyszerekre. Most már rendszeres, hogy fürdés előtt kiengedi a melegvizet vagy kihúzza a bojler dugóját a villanyból és vissza nem dugja. Andrásnak má a múlt héten tiszta sebes volt a szája, annyira rosszul mosogat és hiába is mondom neki, hogy ne mosogasson! Így az esetek 99%-ban kétszer van ugyanaz elmosva, természetesen így 2x annyi víz is fogy. Nagy erőkkel keresünk neki konyhaszekrényt, hogy végre el tudjuk költöztetni, mert ez már nem állapot! Én már azt sem bánom, ha nekünk nem lesz, én elfőzőcskézek dobozból is. Csak ennek az áldatlan állapotnak legyen már vége!

Zalán sem viseli jól a helyzetet és a többiel sem sajnos. Mindenki ideges, feszült. Apával is sokat veszekszünk emiatt. Egyszerűen nem találunk megoldást. Ha valahol tudtok eladó konyhaszekrényt kérlek szóljatok! SOS! Nem bírjuk tovább!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × 4 =