2017.05.30.

2017.05.30.

Tegnap az utolsó pillanatban tudtam lemondani az MRI-t. A következő időpont július 4-e, tehát most kaptunk egy kis haladékot. Legalább is arra, hogy Zalán altatható állapotban legyen. De még utazunk június 7-én is, hiszen a szemészet az MRI-től független. 

Van egy ismerősünk, aki az utóbbi időben elég rendesen beleásta magát az új medicinába és sokat tanulok tőle én is. Így most azt mondom, mivel a lélek nem ismeri a tagadást, nem azt mondjuk, hogy nem lesz több kiújulás, hanem azt, hogy Zalán egészséges. A problémák pedig meg fognak oldódni. Persze kell egy kis idő, míg az ember ezeket a gondolatokat teljesen magáénak tudja. De most úgy gondolom, másra nem gondolhatok csak arra, hogy túl vagyunk mindenen és most már minden rendben lesz. Így lesz, mert így kell lennie! Hess, negatív gondolatok!

A gondoknak is meg kell oldódni, mert meg kell és kész! És mondom is a jó hírt, lett konyhaszekrény, pénteken hozhatjuk el. Igaz, az utolsó kétezresemet hagytam ma a benzinkúton és holnap a lányok kirándulni mennének, de… Muszáj haladnunk! Anyu kikészít mindenkit, sőt tegnap már kitalálta azt is, hogy nem ő hisztizik, hanem én csinálom a fesztivált. Ehhez tudni kell, hogy főztem tegnap (is) de ő nem volt hajlandó enni, inkább átment a boltba és vett magának fél kiló kenyeret meg kenőmájast és duzzogva megette az asztalnál. Persze mindenhol azt magyarázza, nem adunk neki enni… Jobb lesz külön! SOS!

Közben a házban ismét nem várt problémával szembesültünk. A szobákat kezdtük volna festeni, de a glett folyamatosan felhólyagosodott, így most teljesen az alaprétegig vissza kell kaparni a falat, behúzni, lecsiszolni és csak utána tudunk festeni. Az biztos ez most rosszkor jött, hiszen még egy hónapot nem húzunk ki úgy, hogy két lakást kell fizetni. 🙁 Muszáj lépni! Ha valaki netán tudna nekünk segíteni munkával, azt megköszönnénk! 

Megjött a nyár is és folyamatosan jelzitek, hogy itt-ott láttatok ingyenes nyaralási lehetőséget. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltok ránk, de kérlek ne fájdítsátok a szívünket, nekünk most a legnagyobb álom az,hogy át tudjunk költözni és mivel minden pénzünket (most már szó szerint is) a ház viszi el, nekünk most egy ingyenes nyaralás is nagyon drága lenne. Egyszerűen most nem megy, örülünk ha kihúzzuk fizetésig. De tényleg köszönöm, hogy ennyien gondoltok ránk! Sajnos folyamatosan olyan költségek merülnek fel, amire nem számítunk és úgy néz ki még nincs vége. Anyu pedig mint látjátok nem száll bele semmibe. 🙁


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 + négy =