2017.06.23.

2017.06.23.

Néha kevés a mi akaratunk Zalán álmához. Valami többre, az utolsó lendületre van szükség, de ez nem mindig rajtunk áll.

Jelenleg Zalán jól érzi magát. Nappal! Éjjel rémálmok gyötrik. Valami csoda folytán az éjjel apa mellett aludt, helyet cseréltek Csengével, de egész éjjel hallottam amint kiabál. Talán hajnali 3-4 óra lehetett,  mire megnyugodott és végre elaludt.

Sokat vagyunk kinn a “friss” levegőn, mert bent egyszerűen nem lehet megmaradni Zalánnal. Ahol nem mozdul a levegő, rosszul van. A ventillátor se megoldás, mert csak keveri a meleget. Hajnalban volt egy jó kis zivatar, de sajnos nem frissítette fel a levegőt, csak fülledt meleg lett tőle. Ez talán a legrosszabb!

Tegnap végre megkezdődött az infra telepítése Zalán szobájába. Hiába húztak a villanyszerelők télen új eret neki, sajnos a sín nem volt elég vastag,  így vissza kellett bontani az egyik falon a vakolatot és újat betenni. Így most azt a részt javítanunk kell, nem is keveset. De ez nem akkora gond.

A szerelő viszont eddig úgy néz ki csak jövő hét pénteken tudja befejezni a szerelést és emiatt a tervezz költözéssel csúszunk. Sajnos bárhogy is logisztikázok, mindenképp ki kell fizetnünk a jövő havi lakbért is. 🙁 

A klímával se jutottunk előbbre. 🙁 Szeretnék találni egy olyan szerelőt, aki nem ingyen, de anyagárért áttelepíti nekünk. Ha kell, az útiköltséget is kifizetjük, de most, hónap végén és még akár fizetés után is az a 60 ezer Ft nekünk rettenetesen sok. Remélem sikerül egy ilyen szakit találni. 

Lassan ismét utazunk, de egyelőre még nem mondjuk Zalánnak, hiszen tudjuk, az MRI a legnagyobb megterhelés neki. A szemészeten kezdünk, megkapja az utált szemcseppeket, majd tű is lesz, nem is ehet és ihat majd. Ki tudja meddig. Egyelőre meghagyjuk neki a gyerekkort, ne gyötörje a félelem addig, míg nem feltétlenül szükséges.

Mert fél, ezer mindentől. Ez tisztán látszik rajta sok szituációban. Olyan dolgokat kombinál össze, amiről nem is sejtjük. Persze, nem múlhat nyomtalanul ez a 4 év, én mégis abban reménykedtem mikor kicsi volt, hogy mire megnő már túl leszünk mindenen. Hát ez sajnos eddig nem sikerült, de most már végre túl kell lennünk mindenen.

Én mégis tudom, hiszem, mert hinnem kell, ha Zalán álma valóra válik, az egy hatalmas lökést ad majd neki. És az ő boldogsága éltet minket is. 🙂

Így lesz, mert így kell lennie! 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő + 12 =