2017.06.27.

2017.06.27.

Cseppet sem jobb a helyzet a tegnapihoz képest. Gyakorlatilag már lassan mozogni is képtelen leszek a fáradtságtól. Az éjszaka ismét borzalmas volt. Sírás, kiabálás, forgolódás…

Tudjátok, hiszek a jelekben és most úgy érzem, valami nagyon negatív dolog vesz körül minket, ami nem hagyja nyugodni Zalán kicsi lelkét sem és így engem sem.

Keresem az okokat, de nem találom. Tudom, hogy a minket körülvevő gondhalmaz már hatalmas. Az egyre jobban tornyosuló anyagi gondok, a hitel, a két rezsi plusz albérlet, a költözés elmaradása. Apa is rengeteget dolgozik. Vagy a házban, vagy a második “családjával”, a mentőkkel. Rengeteg plusz szolgálatot vállal be, hogy előrejussunk, de sajnos az ilyen szolgálatokat csak 2 hónap csúszással fizetik ki.

Pl. pénteken 24 órázik a mentőknél. Hazajön szombat reggel, majd dél körül már megy is mozgóőrségbe a Volt fesztiválra. Vasárnap hazajön, kicsit pihen és hétfőn ismét megy szolgálatba. Sajnos ebből a pénzből pedig csak szeptemberben lesz valami. 🙁 Szóval a helyzet nem túl rózsás.

Lehet azt érzi Zalán is, hogy mindenki fáradt, feszült. Ha átköltöztünk volna, ha kész lett volna a szoba, lehet kicsit nyugodtabb lenne minden.

Tegnap számba vettem pontosan mi hiányzik még. Szerencsére a lista egyre rövidül, mindössze 3 szimpla konnektorra, 5 függönykarnisra, 1 3/4-1/2-es 60 centis flexicsőre van szükség. No igen és persze a tűzhelyre átalakítóra, hogy palackkal tudjak főzni.

A spejz egyelőre még romokban, ott teljesen le kell verni a vakolatot, de ez majd csak akkor lesz meg, ha úgy állunk majd anyagilag, illetve ugyanígy lesz a korláttal is a teraszon, ami még balesetveszélyes. De ugyanez a sorsa a kazánháznak is, ahova falat kell húzni,  hogy ne az udvart fűtsük télen a csövekkel, illetve még a nyusziknak is kell ólat felhúzni. De majd… Majd meglesz!

Most tényleg nem vágyom másra, csak egy kis nyugalomra, 1-2 nap pihenésre talán. Aztán jöhetnek újra gondok, csak egy kis szünet legyen! 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − egy =