2017.07.25.

2017.07.25.

Néhány nap van már csak hátra a 4. évfordulóig és hálásak vagyunk, hogy Zalán a több kiújulás ellenére is él és lát.

Valahol igazolódni látjuk a belefektetett energiát, pénzt, az alkalmazott terápiát. Valahol elégedettséggel tölt el, hogy nem rosszabb a helyzet, mint azon a 4 évvel ezelőtti meleg augusztusi napon. Talán van, amit mi is jól csináltunk.

Igen, sajnos nem is olyan rég volt kiújulás, alig 3 hónapja. Sokan nem értik, hogy ez hogy zajlik. Ha a régi, műtött (fagyasztott vagy lézerezett) területen alakul ki ismét daganat, ez számunkra annyit jelent, hogy újraéledtek azon a területen a sejtek, tehát ott még dolgoznak a szörnyek. Ha műtött területen alakul ki újra daganat, akkor “elég” újra műteni. Ha azonban az eddigi daganatok hegéhez képest egy új helyen jönne, akkor sajnos kezdődne újra a kemoterápia. Eddig szerencsére ez elkerült minket és most azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon. Többek között ezért is nem mindegy, hogy milyen a környezet, amelyben Zalán él.

Nagyon hosszú volt ez a 4 év és rengeteget tanultunk belőle. Hogy mit? Hogy ma csak egyszer van. Nem tudjuk mit hoz a holnap és ha lehetőség adódik bármire, azt azonnal ki kell használni. Megtanultuk, hogy a szeretet és az összefogás a két legfontosabb mozgatórugó az életünkben. És ahogy András fogalmazott; a pénz nem tesz boldoggá, de olyan dolgokat, élményeket lehet belőle varázsolni, amik boldoggá tesznek.

Mik ezek a dolgok? Egy őszinte mosoly, mikor Zalán szeme az örömtől mosolyog. Egy együtt töltött nap, mikor nem kell főzni vagy dolgozni. Egy puszi, egy érintés, egy összebújás…

Tudjátok ebben mi a legfájóbb, hogy mégis sok-sok pénz kell ezekhez. Ugyanis enélkül Zalán talán már nem élne!

Az elkövetkezendő napokban már próbálunk a felkészülni a következő utunkra, ami jövő héten lesz. A múltkori sokk után azt hiszem, kicsit többet kell majd bátorítani Zalánt. De túl leszünk ezen is és ha segítetek és Isten is segít, akkor nem lesz kiújulás!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − 9 =