2017.12.12.

2017.12.12.

Az utóbbi napokat megkeserítette a szél, villanyunk sajnos még mindig nincs. De tanultunk ebből, mindenképpen be kell ruháznunk mielőtt egy szünetmentes tápra. Legalább fűtés legyen!

Tegnap nagyon meg volt húzatva Zalán, estére már készültem fonni a szemöldökömet is. Nehéz volt a 4 gyerekkel egyedül, frontkor… Zalánnak lett is egy szép foltja a felkarján, mert szokás szerint összeverekedtek Csengével. Ugye, amiről tegnap írtam… Apa nem nyugtalankodik emiatt, szerinte később ők lesznek a legjobb testvérek. Remélem tényleg így lesz.

Tegnap kora este sikerült elérnem a doktornénit, aki rábólintott a szerdára, így holnap akkor útrakelünk. Még délután felhívom a hema ambulanciát, hátha mehetünk oda is holnap és akkor egy úttal megússzuk. Remélem!

Zalánnak még nem szóltam, majd csak valamikor délután akarok, hogy minél kevesebb balhéval ússzuk meg. Persze, megértem, nem fog neki örülni. Az én gyomrom is összeugrik ha rágondolok. Pedig úgy vagyok vele, minden rendben kell, hogy legyen! De ennyi történéssel a hátunk mögött már semmiben se lehetek biztos! Nem könnyű!

Holnapra nem tudom mit ígérhetnék Zalánnak, hogy mit kap ha jól viselkedik. Nagyon nem szeretnék pluszban költeni, hiszen úgyis jön a karácsony. Valami mást kell kitalálnom! Már tudom is… 🙂 Majd meglátjátok! 🙂

Szóval, kérlek, ujjakat keresztbe holnap!! Hadd kaphassam meg a Jézuskától az ajándékot, amit tegnap kértem! <3 🌲🌲🌲🌲


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hat + tizenkilenc =