2017.12.19.

2017.12.19.

Nem volt egyszerű az éjszaka. Zalán nagyon sírt többször is. Éjjel fél 3 körül ki kellett mosni a szemét, mert összeragadt.

Persze ha hozzányúlok, azt nem viseli jól. Arra számítok, hogy ma már nem lesz olyan rossz a helyzet, mint tegnap, mikor a besötétített lakásban kellett lennünk, mert zavarta a fény és nagyon könnyezett. Talán egy kicsivel már jobb lesz, persze ha megbirkózunk a nyisd ki a szemed reggeli tortúrával.

Most semmi sem fontos, illetve minden másod, harmad és sokadrangú, csak ő legyen jobban. Most már készülődni kell, hiszen lassan jön a várvavárt Jézuska. (Remélem addig azért már kinyitja a szemecskéit.) Gondolom addig még lesz jónéhány kívánság, amit valószínűleg már időhiány miatt a Jézuska se fog tudni teljesíteni, de ilyenek a gyerekek. Sajnos minden nap új reklám, új játék kellene. 🙂

Pont tegnap beszélgettem egyikőtökkel és ő is azt mondta, náluk is ugyanez a helyzet. Szóval megnyugodtam, a gyerekem normális. 🙂

Én már csak azt mondom, ha minden napra új játékot kérne, azt is megérdemelné annyi minden után, amin átment. Persze ezt teljesíteni lehetetlen. De! Ha egy kívánságát teljesíthetem és örül neki, ismét léptünk egyet előre a gyógyulás felé. És most csak ez a fontos!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 + négy =