2018.01.15.

2018.01.15.

2018.01.15.

 

Azt hiszem, ez az elmúlt 1,5 hét katasztrofális volt. Főleg a sok betegség miatt.

Csenge kezdte a sort és mire elhittük, hogy vége, nem lesz több, Zalán folytatta, majd tegnap már Jázmin is hányt… Brrrr!

És ugye holnap ismét utazunk. Ez egyszerűen szuper! Nem tudok, nem is akarok rá felkészülni, mert még a gondolat is fáj.

Apával ma beszélgettünk, hogy miért is olyan nehéz ez az elmúlt 4,5 év. Érdekes, de tökéletesen egyeznek a nézeteink, ő is abszolút úgy látja, ahogy én.

Támogatást, főleg lelkileg az orvosoktól nem kapunk. Sem segítséget, hogy legalább valamerre elinduljunk. A kérdéseinkre válaszokat nem találunk, vagy ha igen, az szóban úgy hangzik; “még annyira fiatal”. Ez most jó vagy rossz?

Lehet mi is rossz felől közelítjük meg a dolgokat, hiszen soha nem mondtuk, hogy tökéletesek vagy követendő példa vagyunk, de ez a bizonytalanság mégis rossz. Tudom, érzem, hiszem (vagy nem is tudom ezt hogy fogalmazzam meg), hogy Zalán nem fog meghalni! Az első hónapokat leszámítva ezt érzem. De hogy ezen kívül mi lesz, az teljesen homályos.

Annak idején, mikor Zalán beteg lett még több sorstárs szülővel tartottam kapcsoltot. Valahogy mindenkinek az volt a véleménye, hogy maradjon életben és legalább egy kicsit lásson. Mi onnan indultunk, hogy Zalán a jobb szemével nem látott, hiszen a daganat az éleslátás teljes mezejét kitakarta. Mikor az első olyan leletet kézhez kaptuk, hogy a jobb szeme “fényre reagál”, akkor tudtam, én nem kis látást szeretnék, hanem a lehető legtöbbet. És nem, nem értem meg, hogy vannak korlátok, hiszen igazságtalannak tartom az egyiknek sikerül, másiknak nem vélekedést.

Ezért kapja Zalán az általam ezer jóságnak nevezett étrend kiegészítőket, ezért jártunk természetgyógyásznál, NGM és családállítás és ezer hókuszpókon, amire ma azt mondom, kidobott pénz volt. Ezért megyünl csütörtökön szellemgyógyászhoz, mert reményt ad! A remény ami tovább visz. Mert ha már reményünk se lesz… No, olyan nem fordulhat elő!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt − 2 =