2018.01.28.

2018.01.28.

Megvolt a temetés. Tegnap.

Nagyon nehezen engedjük el Attilát. Lelkileg borzalmas, pedig “csak” egy barát volt. A legjobb és legönzetlenebb barát.

Igazából egy űr szakadt ránk. Vagy nem is tudom pontosan mi. Egy nagy hiányzó rész a lelkünkben, az életünkben, a napjainkban. Hiszen annyira jelen volt a mindennapokban.

A reggeli kávézások, a kis hülyeségek, a sok fontos intéznivaló, amiben egymást segítettük. Hiányzik! Zalánnak, a lányoknak, nekünk mind!

Sajnos vagy hála Istennek az élet nem áll meg és mi is megyünk tovább. Zalán is egyre nagyobb és okosabb, rengeteg törődést és szeretetet igényel. Egyre érdeklődőbb, sokszor elgondolkodom, honnan tud ilyeneket. Tegnap este pl. megkérdezte, hogy igaz-e, hogy az űrben nincs gravitáció. 🙂

Ma pedig Jázmin kérdésére elmondta, hogy ezt onnan tudja, hogy mikor még csak Jázminnal voltam terhes, ő már utazott velem űrhajón. 😀 Azt hiszem fantáziában nincs hiány. 🙂

Mostanában nagy kedvenc a Star Wars, sokat nézegeti a könyvét. 🙂 Darth Wader jelmezre vadászunk, mert csak a fehér rohamosztogos jelmezt kaptunk. De úgy megyünk februárban kétszer is Budapestre, biztos találunk neki valahol.

Az élet pedig szép csendben megy tovább. Várjuk a félévi bizonyítványokat, bár nem is annyira a teljesítmény a fontos (azért mindenkitől jóra számítunk).

Nehezen kezdődött ez az év, de majd alakul. Majd minden alakul. Legyünk túl a februáron, talán akkor már majd többet és tovább látunk.

Talán lassan közeledik a tavasz is és elúszik a fejünk fölül a sötét felhő, az újabb műtét fenyegető réme, a betegség… Sok a terv, rengeteg! De első az, hogy legyőzzük Zalán szörnyét.

Januárban ismét be kellett ruházni fertőtlenítőre, étrend kiegészítőre és egyéb dolgokra. De nem bánom! Ha 1%-kal is több az esély a teljes gyógyulásra, már megérte. Mert a cél a teljes gyógyulás. Sajnos az egyik szemen lévő “épphogycsak” látást már nem tudjuk visszahozni, de… A másik szeme látásáért 10 körömmel harcolunk. A doktornővel együtt!


One thought on “2018.01.28.

  1. Gondoltam Rátok tegnap, Enikő😢
    Az egész családnak nagyon jó egészséget kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − egy =