2018.03.28.

2018.03.28.

Végre valahára holnaptól (igaz, csak rövid ideig) tavaszi szünet. Nagyon vártuk már! Jázmint ma már szinte úgy kellett felfeszegetni az ágyból. De ő mindig is ilyen mormota volt. 🙂

Viszont végre együtt lesz kicsit a család (sajnos apa nélkül,  mert ő még húsvét vasárnap is 24 órázik), talán ez majd segít Zalán lelki állapotán is. Végül is a napok nagy részével már nincs gond, “csak” a reggelekkel és az estékkel kell megküzdenünk.

Tegnap beszélgettünk Zalánnal és elmondtam neki, mennyire fáj és bánt, hogy a reggelek még mindig sírással indulnak, este pedig szinte ájulásig pörög, mert nem mer elaludni. Mondtam neki, hogy én mindig itt leszek mellette (hiszen ez egy sírig tartó szerelem <3), semmitől se kell félnie. Ennek ellenére a tegnapi elalvás is olyan volt… Jobb, ha le se írom!

Reggel miután sikerül megvigasztalni, tulajdonképpen már nincs gond. De tegnap reggel pl. 20 percen keresztül üvöltött torkaszakadtából és hiába mondtam vagy csináltam bármit. Ezek embert próbáló percek. És már 2 hete tart. Azt hittem már rég elfelejtjük, de úgy néz ki, ez minden egyes alkalommal tovább tart. 🙁

Nem is nagyon tudok mit mondani. Ha ő szenved és most teljesen mindegy, hogy testi vagy lelki fájdalmában, mi is szenvedünk. Mind! Hiszen tehetetlenül nézzük végig a küzdelmét, amiben segíteni nem tudunk. Bárcsak tudnánk!

Ezért igyekszünk mindennel kiengesztelni. Én töretlenül hiszek abban, hogy a rosszat csak jóval lehet felülírni. Egy új játékkal, amire vágyik, akkor is ha csak 1-2-5-10 órát játszik vele. Addig is elfelejti a félelmet, vagy a fájdalmat. Vagy egy finom falattal, egy jó élménnyel, akármivel. Ha nem hagyunk helyet a fájdalomnak, akkor elfelejti.

Erre remek példa a tavalyi születésnap, mikor előtte egy nappal műtötték. A folyamatos, 4 óránként kért fájdalom csillapító akkor nem kellett, míg tartott a szülinap. Hatalmas dolog volt, ennek az egésznek a részének lenni. Idén is megtartjuk, melyre mindenkit szeretettel várunk. Ne felejtsétek, május 5!

Zalán már nagyon várja a nyuszikát. Sajnos úgy néz ki, a lógófülű fehér, fekete monoklis nyuszit nem tudom megvenni neki. 🙁 Sajnálom, hogy csalódnia kell bennem. 🙁

Szóval most ez van! Annyira bízom benne, hogy lassan jobb lesz! Csak látnám már!

 


2 thoughts on “2018.03.28.

  1. Szia!
    Pedig lehet a nyuszi lenne az igazi gyógymód.
    Lefoglalná őt.
    Hátha valaki tud benne segíteni……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − tizennégy =