2018.11.18.

2018.11.18.

Zalán jobban van. Bár még folyik az orra, kicsit köhög és a kedve se tökéletes, de kétségtelen, hogy a nehezén túl vagyunk.

Most a két leányzó beteg. Jázmin náthás, Csengének a torka fáj. Imádom ezt a vírusos időszakot, melyben szinte 2 naponta kell a gyógyszertárba járnom. Legutóbb pénteken voltam, 6 ezer Ft-ot hagytam ott úgy, hogy amit lehetett közgyógyra irattam. Sajnos nem minden megy rá. Sőt! Elég kevés minden!

De az élet megy tovább! Egy kevés családi kölcsönnel (melyet természetesen vissza kell adnunk) el tudtuk utalni a hiányzó összeget is, így ki van fizetve múlthavi és ehavi hitel törlesztő.

Sajnos ha megszakadok se rendelnek többen ebédet, így jelenleg a fizetésem, bármilyen rossz is kimondani, éppen csak betakarja a benzinköltséget. Sajnos ez van! Nagyon remélem  hogy rövidesen ez változik!

Mivel jelenleg vasalnivaló sincs, nagyon megérezzük a hiányát. Tudom, hogy minden évben eljön a tél, de… A gyerekeknek még nem tudtam téli cipőt venni és hát… Nyakunkon a hó. Nem is tudom holnap miben mennek a lányok suliba. Zalánra ma még rá tudtam húzni egy régebbi cipőjét, az átmenetileg megteszi. Annál is inkább, mivel nem tudom még oviba engedni, annyira még nincs jól. Egyelőre marad itthon.

Maradtak még koszorúink, melyek megvásárlásával tudtok támogatni minket. Sajnos képeket nem tudok ide feltenni, mert a wordpress csak 2Mb-os maximum képméretet engedélyez. Olyat meg nem tudok készíteni. Hiába faragom!

Köszönjük szépen mindenkinek, aki bármilyen formában támogat minket, higgyétek el, minden fillérnek helye van!

Ha tudtok olyan sofőrről, aki normál, nem horror áron bevállal egy tinnyei fuvart, annak is örülnénk. Akkor a leadott kupakok árából meg tudnánk vásárolni Zalánnak a következő kb. 2 heti gyógyszer adagját, ami 50 ezer Ft pontosan.

Illetve továbbra is gyűjtjük az alumínium italosdobozokat. Ha valaki gyűjt nekünk, azt megköszönjük!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hat − 4 =