2019.03.31.

2019.03.31.

Nyugalmasan tennének napjaink… Ha! Nem lenne beteg Zalán!

Nem tudom alkati kérdés-e, de ha valami előjön nála, hoz mindenféle betegséget nála.

Csütörtökön még csak a torka fáj, pénteken már lázas volt tetőtől talpig ekcémával, tegnap este már annyira köhögött, hogy hányt, persze náthás is, illetve este óta nagyon nyűgös. Egyértelmű, megértem. Biztos nem érzi magát valami királyul.

Tegnap nagyon jól esett neki a sok névnapi köszöntés, meg is állapította, hogy neki milyen jó, hogy ennyien szeretik. 🙂 Az utóbbi időben rengeteget foglalkoztatja ez. Imádja, ha valakitől kap egy rajzot vagy bármi icipici apróságot és azt igazi kincsként pakolgatja, nézegeti, szeretgeti, miközben ezerszer elmondja, hogy mennyire jó, hogy sokan szeretik és ő is mindenkit szeret, aki szereti. 🙂

Még anyura is azt mondta, hogy ő a legkedvesebb mamája, mert mindig hoz neki valamit a boltból, sosem feledkezik meg a névnapjáról, szülinapjáról, mindig kedves vele és szereti. Leesett az állunk, mert sokáig, nagyon sokáig nem így vélekedett és ugye anyu is… Fogalmazzunk úgy, különleges egy mókus!

Pénteken az orvos után a patakai látogatásomkor kiadtam egy rakat pénzt a gyógyszerekre, hát, mivel ennyire előjött a köhögés, nincs sok választásom, ma ismét futnom kell egyet köhögéscsillapítóért. De miért ilyen drágák a gyerekgyógyszerek? Még jó, hogy hónap utolsó napja van! De nem baj, ami kell, az kell! Főleg neki!

Viszont a jelenlegi állapotból kiindulva egyelőre esélytelennek látom, hogy Zalán az eredeti tervek szerint szerdán oviba menjen. Sajnos ez az a fajta köhögés, ami tapasztalatok szerint talán 2 hét múlva kikopik belőle. De ez sem baj, hagyunk neki elég időt gyógyulni, ennél semmi sem fontosabb!

Addig pedig próbáljuk összeszervezni a szülinapot. Tervek vannak, hajaj! Ismét nagy örömet szeretnénk neki okozni!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt + 15 =