2019.11.14.

2019.11.14.

Legelőször is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki szívén viseli Zalán sorsát, aki egyből beállt mögénk segítségre készen. Átléptük a lélektanilag sokat jelentő 800 ezer Ft-os határt, tehát félúton járunk.

Viszont nagyon fogy az idő és még 435 egységnyi utalásra lenne szükségünk ahhoz, hogy esélyt kaphasson Zalán egy külföldi vizsgálatra, ami segíthet megtervezni a 6 éve tartó kezelés folytatását.

Fektettétek akár egyszer is a kérdést magatoknak, hogy lennétek-e olyan bátrak, hogy 19-re lapot húztok úgy, hogy a rossz lap mindent elvenne, amiért 6 hosszú év minden egyes napján körmödszakatáig küzdöttél?

Feltetted már magadnak a kérdést, hogy alá tudnál-e írni egy olyan hozzájáruló nyilatkozatot, ami következtében tulajdonképpen a gyereked/unokád látásáról döntenél? Ezzel megpecsételve 6 évesen a sorsát.

Én feltettem magamnak! És mindkét kérdésre csak nemmel tudnék válaszolni. Ezért kértem segítséget, mert nem szeretném kútba dobni az elmúlt 6 évet!

Most mégis megtorpanást érzek. Többen feltettétek a kérdést, hogy miért nincs alapítványunk. Eddig nem volt “divat”. A beteg gyerekek 90%-nak nem volt/nincs. Nálunk most az idő rövidsége miatt nincs is rá lehetőség. Ha viszont pozitív választ kapunk a külföldi kezelés tekintetében, akkor meg fogjuk csinálni. Mert muszáj!

Az nem lehet, hogy 6 évig hiába küzdöttünk. Vállaltuk Zalán 2 hóbapos korában a kemoterápiát, majd a rengeteg műtétet, a 4 szembe adott kemót, majd újabb 2 teljes testi kemót.

Akik ismernek minket, tudják, hogy Zalán jellemét a júliusi kemók teljesen megváltoztatták. Erről még soha sehol nem írtam.

Azóta Zalán mindentől fél. Mindenen sír. Egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni, mert retteg. A mindenevő fiamból fényevő lett és egyre csak fogy, amire a 6 év alatt, kezelések ide vagy oda, de nem volt példa. Nem akarjuk, nem tudjuk ezt így folytatni!

Ha lenne rá lehetőségünk, akkor már eladtuk volna az autót, csak hogy mehessünk. Inkább kockàztattunk volna mindenünket. De nem tehettük, az autón végrehajtás van. Ahogy a házon is, amit árvereznek. 9,6 millió forintos hitelünk van. Nem tudunk hitelt sem felvenni. Ezért kérjük a segítségeteket! Kérlek, segítsetek Zalánnak!

Gyakorlatilag 8 napunk maradt, a repülőjegy pedig folyamatosan drágul. Tegnap már azon a szinten volt, amit éppen csak ki tudunk szorítani. Nagyon megy az idő. 🙁

Sikerülhet még?


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő + 3 =