2020.05.08.

2020.05.08.

Ismét eltelt egy év, Zalán holnap már 7 éves lesz!

És ez alatt a 7 év alatt mekkora utat tett meg! Sokszor beszélgetünk és most már ő is érti mi történt és történik vele! Sokszor mondogatja, hogy ő más, mint a többi gyerek. Sokszor el is pityeredik, nagyon érzékeny lett. Ezerszer mond köszönetet, hogy megmentettem az életét és megígéri, hogy örökké szeretni fog. 🙂 Ilyenkor mindig elmagyarázom neki, hogy aki az életét megmentette, az Munier professzor és az a rengeteg jó ember, aki segített nekünk abban, hogy legyen pénzünk nekiindulni, majd fizetni a kezeléseket és mindent ami ezzel járt! És most, Zalán születésnapja előtt egy nappal én is köszönetet mondok nektek, hogy ismét megünnepelhetünk együtt egy szülinapot! Mert ez a ti érdemetek! Nélkületek nem jutottunk volna ide, eddig!

Ijesztő távolság amit megtettünk. Már összeszámolni se merem, hogy hány műtéten van túl Zalán! Bőven az ötven felett vagyunk! Kemóból 5 blokk ment le, ebből tavaly nyáron 2. Rengeteg szembe kapott kemó! 2 combartériás kemó is. És számtalan ezzel járó kellemetlenség. 🙁

De eltelt ismét egy év és életben van. És lát! Igaz, a sokat vitatott 125%-os látás már a múlté, most olyan 80% körül van neki a bal szemén (jobbon 15 körül) de lát és ez a lényeg!

A sok nehézség ellenére simán vette az első osztályt is, hamarosan, ha Isten is engedi átlép a másodikba. Igaz, kicsi hiszti van, mert ő angolt nem akar tanulni, szerinte szólnom kell az iskolában, hogy ő franciát szeretne az angol helyett! 😆😆😆

Hogy mit szeretne születésnapjára? Hohó, ez egy fogós kérdés. 🙂 Dobfelszerelést, olyan igazit és egy GTA V. online játékot. 😀 Vágyak! De nem bánom, mert amíg él, megteszek mindent, hogy ő boldog legyen!

Rengeteg minden történt az elmúlt 1 év alatt! Kemók, műtétek, Svájc, újabb, komolyabb kemók, komolyabb műtétek… Szétszakadt a család, majd újra egyesült és ismét szétszakadt. 🙁 De mi együtt vagyunk és ez a lényeg! Megyünk és tesszük a dolgunkat, hogy valamikor augusztusban, ha a vírus is engedi, ismét megrendezhessük Zalán nagy, nyilvános szülinapját. Addig pedig magunkban ünnepeljük őt!

Annyira szeretem!


One thought on “2020.05.08.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 5 =