2020.08.25.

2020.08.25.

A legkevésbé akartam ismét segítséget kérni, hiszen ahogy az elmúlt hónapokban, igyekeztem magam megoldani a gondjaimat, gondjainkat!

Sajnos rosszkor jött be az autó problémája, de még ezt is valahogy csak megoldottam volna. Maximum maradt volna a kocsi a szerelőnél, míg azt az amúgy is igen zsíros fizetést meg nem kaptam volna. Ha szeptember 8-ig meglett volna, egy szavam nem lett volna.

Vártam a mai napot, hiszen a beharangozottak szerint ma megérkezik az előrehozott, szeptemberi családi pótlék. Hát, nem mindenkinek. Elhűlve tapasztaltam, hogy nekem nem. Egyből hívtam őket.

A válasz, nekem fel van függesztve a családi pótlék, mert Andrásra lejárt. Emiatt a többiekre se kaptam! Érdeklődtem, hogy mégis mióta van felfüggesztve, mi az ügyintézési határidő, mégis mikor számíthatok arra, hogy a többi gyerek után megkapom. A válaszok minden esetben a “nem tud” volt. Elkérték a telefonszámom, hogy majd pár napon belül visszahívnak. A legérdekesebb, hogy az ügyintéző szerint se kimenő, se bemenő dokumentum nincs, így levelet se küldtek meg semmit sem.

Szóval nekünk így, ebben a formában elúszott az iskolakezdés. Hát, nem kicsit vagyok letörve. 🙁

Lehet természetesen vitázni, veszekedni, vádaskodni, ahogy néhányan tegnap is megtették. Lehetek radírpók, ahogy ők becéznek, illetve féreg, kunyeráló és a többi. Mégis el kell ismernem, hogy kénytelen vagyok segítséget kérni. És nem azért, mert nem dolgozom, nem is azért, mert kétkézzel szórom a pénzt. Engem még ebben a hónapban (sem) láttak a boltban, mert ha maximum 20 deka parizert akarok venni, akkor is inkább átküldöm valamelyik kicsit.

Természetesen nyugodtan ki lehet pakolni azt a videót, amit az egyik környékbeli üzlet újranyitásán vettek fel. Itt 2 dolog hibádzik. Az egyik, hogy hónapok óta erre vártunk, illetve a nyitás alkalmával leakciózott termékekre (volt is!), a másik pedig, hogy ha nagybevásárlásra megyek, akkor sose csak magunknak, hanem legalább 3 családnak vásárolok.

No, megint elkalandoztam! Mindegy is! Szóval a helyzet per pillanat a rossznál is sokkal-sokkal rosszabb. 🙁


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − nyolc =