2021.01.20.

2021.01.20.

Fáradt vagyok. Sokszor úgy érzem, nincs erőm semmihez.

Rengeteg energiámat elveszi a munka, a gyerekekkel tanulás, felvételire felkészítés és a gyűjtés. Mert ha csak hagyom, hogy “fusson” egy poszt, azzal gyakorlatilag nem teszek semmit.

Az összeg negyede van meg! Kevés! Nagyon-nagyon kevés, miközben az idő rohan és annak a lehetősége nincs 100%-an kizárva, hogy nem ketyeg Zalán szemében ismét a bomba, ami bajt okozhat. Hogy mekkora bajt, az megint csak a tétlenül töltött időtől függ!

Nagyon nehéz arra várni, hogy gyűljön a pénz! Főleg úgy, hogy naponta egyszer tudom, mennyit haladtunk. Így nehéz titeket is lelkesíteni, hogy már csak ennyi vagy annyi van, hajtsuk meg, húzzunk bele.

Közben pedig olyan támadások érnek, melyeken vadidegen emberek is elcsodálkoznak. Tegnapelőtt az alapítványt, illetve a kurátort hazudtolták meg. Tegnap ismét azt próbálták. Ezeknek az embereknek a lételemük a gyűlölködés, de jószándékúság álcája mögé bújtatják tettüket. Van, aki nyíltan gyűlölködik, van aki különféle nem túl sok fantáziával megáldva kreál magának újabbnál újabb neveket.

És vannak olyanok, akik tudatlanok, nem tudják hogy működhet egy alapítvány és ezért felülnek nekik. Tegyék, szívük joga! Egyet ne felejtsen el senki! Én csak egy élő, látó gyereket nyerek, ha sikeres lesz a gyűjtés. Semmi mást.

Az alapítvány és alapítványi cél (tehát, hogy mire fordítható kizárólagosan az adomány, amit utaltok), a bíróság hivatalos oldaláról bárki számára ingyenesen, két kattintással letölthető.

A bankszámla tulajdonosa az alapítvány, a kezelője viszont egy személyben a kurátor. Pénzt kivenni az alapítványi számláról, utalni, illetve bàrmilyen az alapítványi számlával kapcsolatos műveletet csak és kizárólag az alapítvány kurátora végezhet. Én hiába is mennék be a bankba, hiába lobogtatnám, hogy a gyerekem az alapítvány kedvezményezettje (tehát akinek a javára fordíthatók az adományok), maximum kitennének, de egy fillért sem kapnék. Ezt törvény szabályozza, ami nem csak a kurátor, hanem a bank kezét is megköti.

Az alapítvány Facebook oldalát az alapítvány 2 tagja és az általuk megbízott moderátorok végzik. Én Zalán közösségi oldalát kezelem. Természetesen eljutnak hozzám az orkok által odaröfögött ócsárolások! Egyet mondok, a karma nem engem fog elérni!

De beszéljen helyettem Makai Gábor pszichológus egyik nyikatkozata az ilyen emberekről:

Aki pedig jószándékkal közelít felénk, nagyon szépen kérem, hogy segítsen! Annyira messze még a cél és annyira megy az idő. 🙁 Sikerülnie kell! Nem baj, ha csak kicsivel tudtok segíteni! A kicsi is több, mint a semmi! Kérlek segítsétek hozzá Zalánt, hogy egyszer egészséges lehessen! Könyörgöm!

Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány

 

OTP Bank

11737007-23725209

 

Külföldről indított utalások esetén:

IBAN: HU17 1173 7007 2372 5209 0000 0000

SWIFT(BIC): OTPVHUHB

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy + hat =