2021.01.21.

2021.01.21.

Újabb és újabb rágalomhullám ér el minket. Ilyen fenyegetőzés, olyan. Új és mégújabb vádak!

Ha rajtunk nem találnak fogást, akkor jön az alapítvány. Ha az sem megy, akkor jön a kurátor, illetve annak családja.

Egybe gondoljon bele mindenki! 4 éve folytatják ellenünk ezek az emberek a rágalom hadjáratukat. A 4 év alatt ha volt vagy lett volna lehetőség, miért nem jelentettek fel, ha ekkora csalók vagyunk?

Jah, tudom. Néha arra hivatkoznak, hogy a gyerekek… Csakhogy mikor a szennyüket fröcsögik szerte a világba, akkor nem nézik a gyerekeket, nem nézik Zalánt. Ez a színtiszta igazság!

Most újabbnál újabb dokumentumokat KÖVETELNEK, mert nekik mindent tudniuk és látniuk kell. Miért nincs új igazolás a következő dátumról. Hát ezért! Már ezt is így kaptuk, hogy ha szükség van rá, tudjuk tolni.

Tudjátok, nem panaszkodtam. Ha valaki a magán folyószámlámra utalt, akkor azt egyből átutaltam Zalán alapítványi számlájára.

Ezeknek az embereknek semmi se szent és teljesen mindegy, hogy bizonyítok valamit vagy sem, mert mindig lesz egy következő, amibe bele fognak kötni. Az ocsmány, engem, a gyerekeimet és a kurátor családját érő fenyegetésektől pedig már hányunk.

De elmesélem mi volt 2019-ben, mikor kimentünk Svájcba. Támadtak, mert saját számlára gyűjtünk (erre később visszatérek). Jó, akkor gyűjtsünk alapítvány által. Megvolt az alapítvány, ahogy kiírtam, ez az alapítvány egyből kapott egy fenyegető telefonhívást és máris semmis volt a pár perccel korábbi ígéret. Az új alapítvánnyal ismét ezt tették.

No, de a miért… Anno évekkel ezelőtt, 2016-ban volt egy nyereményjáték. Egy kanapé volt a nyeremény és 100.000Ft készpénz. A játékot megnyertük, de a második helyezett kampánystàbjának ez nem ment le a torkán, hogy nem az ő általuk támogatott személy nyert. Hiába adományoztuk tovább a pénzt, amit nyertünk két családnak, többek között a felét a második helyezett kapta, ők nem álltak le az ócsárolással. Akkor indították ellenünk az első gyűlölet csoportjukat (2017. november). Azóta természetesen ismét van egy kiszemeltjük, akiért foggal-körömmel harcolnak minden adományért. Azt gondolják, ők az igazság bajnokai. Ehelyett azt nem làtják, hogy egy 7 éves gyerektől veszik el sorra a lehetőségeket, őt teszik tönkre. És vele együtt életeket. A testvérekét, szülőkét, sőt, számukra idegen embereket, a kurátor családját, gyerekeit. És semmitől sem riadnak vissza hazugságaikkal.

Mindebben a szembeszélben kell most helyállnunk és ennek ellenére kell gyűjtenünk, hogy Zalán minden esélyt megkapjon a megfelelő orvosi ellátáshoz és meggyógyulhasson végre! Abba ezek az emberek bele se gondolnak, hogy ha Zalàn meggyógyulna, soha többé nem kellene kérnünk.

Most viszont kérünk, mert a gyerekünk látása a tét és nem lennénk a szülei, ha nem tennénk meg mindent érte! Kérjük segítsetek! Lassan-lassan az összeg harmadánál járunk, de még sajnos nem elég. 🙁 Még nagyon hosszú az út. 🙁

Bármilyen kicsivel is tudtok, kérlek segítsetek! Sok kicsi sokra megy és Zalán nem veszíthet, ha egyszer 7,5 éve szakadatlanul küzd és eddig kibírt minden!

Kérek mindenkit, hogy akiben egy szemernyi jóindulat van eziránt a 7 éves gyerek iránt, segítse őt!

Ha valaki nincs tisztában az alapítvány működésével, nézzen utána, mielőtt felül a hazugságoknak!

Ha pedig még tudtok, segítsetek amennyivel módotok van!

Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány

OTP Bank
11737007-23725209

Külföldről indított utalások esetén:
IBAN: HU17 1173 7007 2372 5209 0000 0000
SWIFT(BIC): OTPVHUHB

Adószám: 19235925-1-08

Nagyon szépen köszönöm!

 

 

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × három =