2021.11.13.

2021.11.13.

Telik az idő, bár nem olyan gyorsan, mint szeretném!

Zalán a hétfői kontrollon lényegében rendben volt, már amennyire ezt el lehet mondani. Durva rendellenesség nem látszott és ez a lényeg. Ugyanis minden műtétnél van esély a szem bevérzésére és a retinaleválásra is. Szerencsére ezeknek nyoma sem látszik. Mivel a varratok még tartanak, így sok lehetőségünk nincs, mint várni. 🙁

Egyre nagyobb aggodalommal figyeljük az itthoni és útjaink során érintett országokban a koronavírus helyzetet, hiszen a legkisebb gond lesz hazamenni ha megkapjuk rá az engedélyt. A visszaúton is gondolkodni kell, hiszen a legeslegjobb esetben is folyamatosan kontrollálni kell Zalán állapotát. Sok-sok terv születik napi szinten a mi van, ha…esetekre, de míg el nem érkezünk az adott naphoz, sajnos csak találgatni tudunk. Tehát ez megint egy megoldandó feladat lesz annak tükrében, hogyan tovább.
Zalán az utóbbi napokban nem nagyon evett, emiatt rettenetesen elkeseredtem, hiszen már egy ideje párhuzamot vontam a jó étvágy-jó állapot és a rossz étvágy-daganatok között. Emellett ismét előjött az ekcéma is, amit szinten, már egy ideje a daganatokkal hoztam összefüggésbe. Ezt át fogjuk beszélni ismét az orvosainkkal a következő altatásos kontrollon. Szerencsére már nincs messze!
Zalán a héten ügyesen tanult. Teljesen lépést tudunk tartani az osztállyal, a dolgozatokat is, igaz itthon, de megírjuk. Mérem az időt, nem segítek (ez a legnehezebb!), ő pedig szépen dolgozik. Így én is fel tudom mérni, hogy mi az, amit nem ért, amit még át kell beszélnünk vagy máshogy kell elmagyaráznom.
Úgy gondolom, hogy legjobban a magyar megy és a környezet. Ez utóbbi még mindig a nagy kedvenc. 🙂 Nincs is más jegye Zalánnak ebből a tantárgyból, mint ötös. 🙂 Zalán okos, érdeklődő kisgyerek. A tananyagon kívül is rengeteg dolog foglalkoztatja. Igazi fiú!
Már megírta a levelét a Jézuskának és nagy gondban van, mert szeretne írni a Télapónak is, de nem akarja megbántani azzal, hogy azt kéri, neki ne hozzon túl sok csokit, mert ő nem igazán szereti. 🙂 Persze azt nem tudjuk, hogy mit szeretne csoki helyett. ❤ Apropó! Tudja valaki, hogy hova lehet a levelet címezni? Zalán mindenképp fel szeretné adni, hogy biztos megkapja ami a szíve vágya. ❤


Szóval… A napjaink ha lassan is, de telnek. Teljesen beállt az állandóság a szemcseppentésben is, ha elfelejteném (de nem szoktam), Zalán már jelez. Tudja, hogy kell a szemcsepp és ügyesen viseli. Sokat tanulunk, de igyekszünk időt szakítani arra is, hogy kicsit sétáljunk.


Zalán nem nagyon lelkesedik az ötletért, mert feleslegesnek tartja a céltalan kószálást, a játszótérhez pedig már hűvös van. Ő inkább olvasgatna, játszogatna a szobában. No, de néha muszáj kimenni!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − 11 =