2024.05.16.

2024.05.16.

Nem akarnak csitulni körülöttünk az iskolai hullámok. Éjjel én álmodtam vissza a történteket, ma pedig Csengét érte verbális bántalmazás ezúttal a hittant tanító pap részéről. A szócunamiból én azt veszem ki, hogy a kedves tanár tajtékzik, mivel bejelentést tettem a tankerületnél.

Az ügyvéddel folytatott beszélgetés után már tisztában vagyok az eljárás jogi részével, ahol felhívták a figyelmemet arra, hogy ezek az eljárások a legtöbb esetben szabálytalanok, de már azt is tudom merre kell tovább lépnem, ha elutasítják a bejelentésem. 🙂 Természetesen most már nem állunk meg.

Ma voltam Zalán leendő új iskolájában is. Megmondom őszintén, féltem Zalánt egy ekkora változástól, de abban biztos vagyok, hogy a javára fog válni ez a nagy változás. Az oktatás minősége a két iskola között ég és föld. Jó lesz! Mert jónak kell lenni!

Ma voltam a rendőrségen is megtenni a sértetti tanúvallomásomat. Tudjátok, imádnak minket szapulni egyesek, adatokat gyűjtögetni, elferdítve pedig nyilvánosságra hozni. 🤷 Az embernek nem elég a maga baj, még a “jóindulattal” is farkasszemet kell nézni. Ma megtettem. A rendőr hadnagy tájékoztatása szerint most kikérik a Facebooktól az adatokat és lefolytatják az eljárást. Érzem, most minden a helyére fog kerülni. Az egyik főkolompos telefonszámát természetesen leadtam. 🙂

Zalán kicsit kezd megnyugodni, úgy érzem. Már nem annyira zaklatott és szerencsére egyre kevesebbszer hozza elő a vele történteket. Sokkal inkább azt veszem észre rajta, hogy lélekben már a szeptemberre készül, az új iskolára és a valódi barátokra. Ma készítettem neki néhány fotót az új suliról. 🙂 Nagyon örült neki.

Jelenleg itthon tanulunk, nagyon ügyesen, becsületesen végzi a feladatait. Az új iskola pedig igyekszik mindent megtenni érte.

Most úgy érzem, elindultak jó irányba a dolgok. Óvatosan merek csak reménykedni, de talán lassan már elhiszem, hogy van fény az alagút végén. Már csak a tünetmentességet sokáig megtartani és akkor minden rendben lesz. 🙏


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kilenc − 8 =