2020.03.19.

2020.03.19.

Talán azzal kezdem, Zalán jól van. Azt hiszem ez egy szuper hír így reggelre! 🙂

Itthon tanul, igyekszünk a lehető legtávolabb tartani a lehetséges fertőzésről. Természetesen ebben a 22-es csapdája, hogy apa a munkàja rávén bármikor hazahozhatja neki a vírust, ez pedig nem jönne túl jól.

Védekezni, családon belül, lehetetlen ellene. Mint ti is tapasztaljátok, fertőtlenítőszert nagyon nehezen kapni már, ami van, annak pedig az ára szökött az egekbe. De így van ez sajnos az élelmiszerrel is. Most senkinek sem könnyű! 🙁 De túlleszünk ezen is, mind! Csak még nehéz elhinni!

Alapvetően teljesen negatív ember vagyok, ezért mindent sötétebben látok egy átlag embernél, illetve sajnos haljamos vagyok pánikolni is, nem is akármilyen szinten, de most az egyszer nyugalmat kell magamra erőltetnem, mert ezt kívánja meg mindannyiunk érdeke. Teszem hozzá nem félek! Zalán miatt tartok attól, mi lesz, ha… De ilyen nem lesz! Pont! Vagy felkiáltójel!

A hónap eleji kontrollvizsgálaton megbeszéltük a professzorral, mi lesz a teendő, ha… Ha egy olyan helyzet alakul ki, ami Zalán egészsége számára nem előnyös. Sajnos Svájc az 1M lakosra vonatkoztatott fertőzöttek számában a világ élmezőnyében van (mi kerek 1 nappal előbb értünk haza, minthogy a házikarantént bevezették), így lezárta a határait a nem svájci lakhellyel rendelkező emberek előtt. Természetesen erre is van forgatókönyvünk, melyet tegnapi nap estéjén e-mail-ben is megerősített a professzor, így most egy ideiglenes más utat kell követnünk Zalànnal. De megoldjuk!

Apropó! Kinek hogy megy a digitális tanrendre áttérés? Én az első napon majdnem kihaltam, főleg miután megtudtam, hogy nem lesz elég NÁLUNK az okostelefon, számítógép vagy laptop kell. Zalánnak itt a számítógép, a pech az, hogy hangfalunk nincs hozzá. 😁😁😁 De ennél sokkal nagyobb bajnak érzem, hogy nem igazán oktatás folyik, csak feladatkiosztás. 🙁 De túl leszünk ezen is! Kérlek, ha van valami pozitív tapasztalatok, írjátok meg, hátha tudok ötleteket meríteni belőle.

Zalánról pedig rendszeresen adunk majd tájékoztatást! Köszönjük mindenkinek az érdeklődést! Vigyázzatok magatokra! ♥️♥️♥️


One thought on “2020.03.19.

  1. Szia!
    Nálunk a tanárnénik megtartják az órát,felveszik(youtube-ra rakják) és küldik,így ugyanúgy leadja az órát,ahogy szokta. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 − kettő =