Bemutatkozás

Bemutatkozás

Tisztelt Adományozók!

A Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány újonnan kinevezett vezetőjeként bemutatkozom.

Fuhrmann Klárának hívnak. Hivatásom 23 éve az egészséügyhöz köt. Zalán édesapjával kb. 20 éve kollegális viszonyban állunk, egy jó ideje baráti viszonyban is. Zalán egészsége elsődleges szempontom, hiszen nekem is vannak gyermekeim, unokáim akikért mindent megtennék.

Az alapítvány vezetésének átadása-átvétele megtörtént. Áttekintettem az előző évek gazdálkodását és ezt az irányvonalat szeretném én is folytatni.
Alapítványunk bevétele 100%-ban adományozói juttatásokból áll, melynek felhasználása az alapító okiratban, az alapító szándéka szerint kerül felhasználásra.
Az alapító, Zalán édesapja, elsődleges szándéka a kezelések pénzügyi hátterének biztosítása, másodlagos célja pedig a kezelésekkel kapcsolatos költségek alapítványi viselése.
Az együttműködési szerződés pontosan nevesíti azokat a támogatásokat, melyeket Zalán kaphat; kórházi kezelés, utazás, szállás, külföldi kiküldetési napidíj, gyógyszer és segédeszköz támogatás.

Az előző vezetőtől, illetve a külföldi kezelőintézménytől kapott egyenleg tájékoztatás alapján az alapítvány jelenlegi gyűjtése a kezelésekkel összefüggő költségekre folyik, annak törvényességét az átadás-átvételkor részemre bocsátott pénzügyi terv és egyéb belső dokumentumok alapján szavatolom.

Köszönöm Kiss Jolán kurátor asszonynak, hogy beiktatásomig ügyvezetőként látta el az alapítvány körüli teendőket, segítségére a továbbiakban is számítok.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 − 2 =