Hogyan segíthetsz

Hogyan segíthetsz

Válaszd a legördülő menüből azt a segítséget amivel tudsz segíteni te is.

13 thoughts on “Hogyan segíthetsz

  1. Kedves Judit!

   Köszönjük, éppen felépülőben van egy hányós vírusból. Köszönhetően a kemoterápiának majdnem 2 hete tart már nála, ezért el is kellett halasztani egy altatásos kontrollt. Remélhetőleg jövő hétre már lesz olyan jól, hogy lehessen pótolni. Köszönjük az érdeklődést!

 1. Szia!

  Hogy van most a kicsi Zalán?
  Facebook elérhetőségetek van?
  Szép napot!

 2. Én alternatív gyógymódot tudok ajánlani. Amennyiben megvan a kellő hit édesanyán keresztül a kisfiút megtudjuk gyógyítani. hívható telefon szám.Törökné Magdi 30/5252034 tanítványa Zsuzska 30/5610604

 3. Én is érdeklődni szeretnék az elérhetőségek miatt! Mert ahogy módomban áll nekem és a családomnak,szeretnénk segíteni!

 4. Érden lakom és szívesen vállalnám a környékbeli adományok (kupakok,elemek) összegyűjtését, tárolását és eljuttatását. Jobbulást kívánok sok szeretettel.

 5. Sziasztok!
  Lenne egy zsák ruha illetve cipők amit szívesen adnánk Zalánnak! Hogy tudnánk eljuttatni? Én a Hatvani Gumiszervízben dolgozom ha van rá lehetőségetek akkor ott oda tudom adni, de ha ez probléma akkor el is tudom vinni ha megmondjátik hova kell!

 6. Jo estét kiánok ,erdeklödnék a gyerekek ruha es cipö merete után talán tudok téli ruhával segiteni ,jbbulást a gyerekeknek kitartást az égész családnak

  1. Köszönöm! Zalán 98-104 és 26-os láb. Csenge 122-128 és 29-es láb, Jázmin 140-146 és 36-os láb. András felnőtt S és 44-es láb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − tizenöt =