11 thoughts on “Képek

 1. Szia Enikő!
  Szívből kívánom, hogy összegyűljön a pénz a kezelésre és meggyógyuljon a kisfiad!!! Ha szeretnék babaruhákat vagy cikkeket küldeni, hová lehet és milyen méretben?
  Előre is köszi!
  Edit

 2. Tisztelt Pintér Úr!!!
  Nagyon sajnálom ami a kis Zalánnal történt,én egy 60 éves mozgáskorlátozott ember vagyok,de a betegségem mellet Egészségjavitó tevékenységet végzek.BEMER Terepauta és Talpmassszőr vagyok.Ha mindkét tevékenségemmel segiteni tudok,akkor irjon vissza nekem!!!wwwBEMER 3000.hu.-eléri a bemert!!!Sok sikeret és minél előbbi gyógyulást kivánok a pici kis Zalánnak!!Természuetzesen mindn kezelés ingyen van önöknek!!!!
  Tiszteletem:Nagy Vince

 3. Kedves Édesanya! Nagyon megható a történetük, az én Kisfiam januári, talán ezért még inkább. Kérem küldjön nekem privátban egy telefonszámot, segíteni szeretnék, már amennyire tőlem telik. Köszönöm a lehetőséget.

 4. Kedves Enikő!
  Minden elismerésem a kítartásért!
  Teljes szívemből. Kívánom,hogy meggyógyuljon a kicsi Zalán!
  Tegyen az Úr Jézus csodát,hogy eltűnjön az összes daganat a szeméből,és az orvosok keressék de ne találják!!!!!!!!!!
  Az Úr Jézus Krisztus dicsőségére!!!!😊
  Mert ami az embernek lehettlen az Istennek lehetséges!
  Üdv Sz.Mária

 5. Kedves Enikő!Én egy anyuka vagyok a sok közül!Nekem is van egy két éves csodálatos kislányom és sajnos átérzem mi is történhet a kis családotokban!!!!Szeretnék segíteni NAGYON ami tőlem telik,ha elfogadjátok!Ha nem veszitek tolakodásnak,kérnék egy privát email címet amin értekezhtünk.Talán mégis meglephetitek a kis Tündérmackót a szülinapján!Nekünk van egy új ugráló békánk!A lányom kapta karácsonyra,de csak a gumipacija érdekli.Szivesen meglepnénk a kis Zalánkát vele!!!Üdvözlettel:G-G Kinga

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 − 6 =