Tárgyadománnyal is segítheted a gyógyulásomat!

Tárgyadománnyal is segítheted a gyógyulásomat!

Amit még szívesen fogadnánk

   • Első és legnagyobb segítség jelenleg az anyagi segítség, hiszen Zalán orvosi kezelését fizetnünk kell.
    Számlaszámunk: Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány OTP Bank 11737007-23725209
   • Zalánnak 152-158as ruha és 35-ös lábbeli.
   • fertőtlenítőszer (Domestos, Floraszept, hyper, stb.)
   • Probiotikum (BioGaia protectis, Normaflore, Pro+Balance, Pro+General) 
 • AZ ADOMÁNYOK SZEMÉLYESEN IS ÁTADHATÓK, bárkit szívesen látunk!

Az adományok a következő címre postán is elküldhetők: 9093 Győrasszonyfa, Hunyadi tér 2.

72 thoughts on “Tárgyadománnyal is segítheted a gyógyulásomat!

  1. Érdeklődnék, hogy milyen méretű pelenkát hord a kis Zalán?! Ill. minden fajta megfelel?! Az én kisfiam ekcémás így egy két csomag pelenka megmaradt amit el tudnánk küldeni!

   1. Kedves Anita!

    Zalán is ekcémás sajnos. Hetente kell megküzdenünk vele a kemók óta!
    Nagyon szépen köszönjük a felajánlást!

 1. Kedves Gabriella!

  A cím a föoldal alján megtalálható, de hogy ne kelljen keresgélni, megadjuk itt is:

  9093 Györasszonyfa
  Hunyadi tér 17.

 2. Sziasztok,
  Itt lakom toletek 10 km-re es most eloszor olvasom a torteneteket, nagyon szeretnek egy kicsit segiteni,szivesen elviszlek benneteket a kezelesre mikor idom engedi.

 3. Sziasztok!
  Milyen névre lehet küldhetnénk tartós élelmiszert? Ez a cím jó? :9093 Györasszonyfa
  Hunyadi tér 17.

 4. Én gyerekruházattal foglalkozok, igaz használtak, de nem hordhatatlanok, és nagyon szép állapotban vannak, méretileg van mindenféle méret, ha az a méret még áll, amit írtatok, szívesen szedek össze, és elküldöm.

  1. Sziasztok! Pár napon belül küldenènk Nektek csomagot.. 2.os nagylánynak töltött toltartót, gyerekeknek rágcsálnivalót. Zalánnak pampers 4+ os pelust popsikrèmet… Remèlem tudjátok használni…

 5. Érdeklődnék, hogy fertőtlenítőszerből mire lenne szükség (pl Flórasept, Domestos stb-re gondoltam). Szívesen küldenék egy csomagot.
  Üdv.: Barbara

 6. Sziasztok!

  Milyen,és hanyas méretű cipő kellene Zalánkának?Üdv.:Orsi

  1. Kedves Nikolett!

   Bárminek nagyon örülünk! Élelmiszer, ruha a gyerekeknek, pelenka, fertőtlenítőszer! Minden segítséget szívesen fogadunk!

 7. Kedves Enikő!

  A mai napon adtam fel prioritással a vetőmagokat! Holnap oda kell hogy érjenek.

  Üdvözlettel:
  Ilona

   1. De jó, örülök a visszajelzésnek, remélem hasznát veszitek egy darabig!!! Minden jót kívánva,

    Üdvözlettel:
    Ilona

 8. Kedves Enikő!

  Szívesen küldenék a gyerekeknek kisebb ajándékot, illetve olyan dolgokat is, amit ti tudtok hasznosítani. Jól olvastam, hogy a lányok 5-7 évesek, nagy fiatok pedig 17 lehet?
  Üdvözlettel:
  Szandra

  1. Győrben a Vámközvetítő Kft., 9024 Győr Táncsics Mihály utca. 15-ben lehet leadni a kupakokat Czinkóczi Tibornál, illetve február 22-én a babaexpón.

 9. Kedves Szülők!

  Rettentően sajnálom, hogy ilyen betegséggel kell megküzdenie kisfiatoknak és Nektek is. Szívesen segítek és szerencsére tudok is néhány dologban a felsoroltak közül. Összeállítok egy csomagot és küldöm, amint tudom. Érdeklődnék, hogy Nektek, szülőknek szükségetek van-e valamire? Ruhára, egyéb használati tárgyra, műszaki cikkre gondolok. Sajnos az anyagi lehetőségeim korlátozottak, de a környezetemben lévők is szívesen segítenek, ha tudnak. Igyekszem minél több emberhez eljuttatni kéréseiteket, hogy legalább ezzel könnyítsünk terheiteken. Kívánom, hogy mielőbb meggyógyuljon Zalán és mindig legyen elég erőtök és kitartásotok a betegséggel szemben, egymáshoz, gyermekeitekhez és minden máshoz is! Üdv. Lia

 10. Sziasztok Enikő!Nekem is 4 gyerkőcöm van.20-fiú;17,18,és a legkisebb 5 éves lányok.Nagyon együtt tudok érezni veletek,hogy csak a gyerekeknek legyen minden,és velük ne történjen semmi rossz!Anyagi helyzetünk miatt csak a kupakokkal tudok segíteni ill.Kata kinőtt fiús vagy unisex ruhát tudnám felajánlani.Megpróbálok még a baráti körben fiú ruhákat keresni!Ha postára adom a csomagot,írok!Jobbulást a többieknek egészdéget ebben a vírusos időben!Üdv:Heni

 11. Somogy megyében van már személy, aki gyűjti? Még egyeztetek a munkáltatómmal, de szerintem tudok segíteni. Már eddig is gyűjtöttem pár kupakot, bár nem konkrét céllal, de így legalább megvan a CÉL 🙂

   1. Mivel megkaptam az engedélyt a vezetőségtől, így aki szeretné behozhatja a megyében a kaposvári Amplifon üzletbe (Kaposvár Irányi Dániel utca 5.).

    Mi egy hallásvizsgálattal és ellátással foglalkozó cég vagyunk és a készülékbe elemeket is forgalmazunk, így tudunk azt is gyűjteni. Kérdésem ezzel kapcsolatba, hogy a gombelemek is jók e?
    Az összegyűjtött adományok eljuttatásában tudtok majd segíteni?

 12. Kedves Enikő!

  Először is kitartást nektek. A deutériumhiányos vízből, melyikre van szükségetek ?

 13. Nagyon sajnálom a kis Zalánt,és kérem az angyalokat segítsenek a szülőknek.Én Németországban vagyok,érdeklődnék hogy tudnék egy kis pénzbeli adományt eljutattni a családnak.Előre is köszönöm a választ.Judit.

  1. Nagyon szépen köszönjük! Külföldről is tudunk utalást fogadni. Számlaszám: HU1091 8001 0000 0031 2222 0000
   IBAN vagy SWIFT kód: BACXHUHB
   Pintér Enikő néven van. Megjegyzés: “Adomány Zalánnak!”

 14. Szia, Lenne pár kinőtt, de természetesen használható állapotú cipőm. Inkább kisebb méretek, Zalánnak és a lányoknak lehetne jó. Milyen méretű cipőt hordanak majd tavasszal – nyáron (áprilisban tudnám feladni a csomagot)

 15. Kedves Enikő.Most olvastam mi történt,történik a kisfiatokkal.Sok sok erőt,kitartást és legfőképpen gyógyulást kívánok a kisfiadnak.Nekem 7 éves a kisfiam,könnyezve olvastam mi mindenen kell ennek a pici fiúnak átesnie.Kupakokat gyűjtök,megfelelő mennyiség esetén postázom.Magyarországon anyukámnál fiúruhák vannak kb,2 éves korig(anno félretettem).Mire lenne leginkább szükségetek?Azt hiszem játékok is vannak.Áprilisban leszünk otthon, akkor tudom postázni.

 16. Kedves szulok. Szeretnek neknek segiteni. End egy kicsit nagyban gondolkodtam. E-maiben tudunk kommunikalni?

 17. Kedves Enikő!
  Tudna esetleg egy számlaszámot küldeni, amire lehet utalni Önöknek.

  Köszönettel:
  egy másik Enikő

  1. Természetesen! 10918001-00000031-22220000 A számla Pintér Enikő néven van. A megjegyzés rovatba kérnénk beírni: “Adomány Zalánnak “! Nagyon szépen köszönjük a segítséget!

 18. Kérlek, adjatok egy paypal számlaszamot. Aki ezt az oldalt csinálta biztos tud regisztrálni, ha még nincs. Tudom milyen nehéz most, átéltem valami hasonlót. acsadyt@gmail.com

  1. Számlaszámunk: 10918001-00000031-22220000 Pintér Enikő néven az Unicredit Banknál. Megjegyzés: ” Adomány Zalánnak “. Köszönöm szépen a segítséget!

 19. Szia,
  én tudok segíteni bútorokkal kupakokkal rosz telefonokkal. Kis ruhákkal cipővel, akár játékokkal, ha elfogadod?!

 20. Sziasztok! Kérdésem, hogy foglalkozik-e, illetve támogat valamilyen alapítvány benneteket vagy Zalánt? Ha igen, lehet, hogy tudunk egy céges pályázat segítségével segíteni, de ehhez alapítvány szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 1 =