Utalással

Utalással

Számlaszám:

Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány

OTP Bank
11737007-23725209

Külföldről indított utalások esetén:
IBAN: HU17 1173 7007 2372 5209 0000 0000
SWIFT(BIC): OTPVHUHB


 

 

75 thoughts on “Utalással

 1. Sziasztok!MI egy kis segitséget szeretnénk adni,utaltam a számlátokra egy kicsi összeget,sok kitartást!!Hajni

 2. Sziasztok! Mi is szeretnék kicsit segíteni. Olvastam a blogot, csodálom a kitartásotok, az optimizmusotok. Biztos, hogy Zalán meggyógyul. 🙂 Ha szükségetek van még valamire, kérlek szóljatok, ha tudok segítek.
  Viki

 3. Sziasztok!
  Csodálunk benneteket, hogy nap mint nap milyen bátorsággal és kitartással mentek végig az utatokon, és tiszta szívünkből kívánunk gyógyulást, szebb napokat nektek! Reméljük, a kis segítségünk hoz némi könnyebbséget.
  Sok szeretettel: a Titicsalád

 4. Pár ezer forintal szeretnénk segíteni nektek.
  Az Unicredit számára küldött adomány után kell-e adót fizetnetek?
  Ha igen, akkor valamilyen más támogatási formát találjunk.
  Üdv: BZoli

  1. Kedves Zoli!

   Ha úgy jön az a pár ezer Ft, hogy a megjegyzés rovatban fel van tüntetve, hogy “Adomány”, akkor nem kell adózni utána!
   Nagyon szépen köszönjük!

 5. Mielőbbi gyógyulást kivánunk Zalánnak, és kitartást az egész családnak!

 6. Tegnap utaltam egy kis adományt Zalán gyógyulásáért. Sok erőt és türelmet kívánok és gyógyulást Zalánnak!!!

 7. Ha már “nem sikerült” nyernem a liciteken, utaltam ma nektek a számlátokra. Sok erőt kívánok!!!

 8. Mielöbbi gyógyulást! Utalás megtörtént.
  Őszintén remélem, és kívánom, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvednetek!

 9. Kedves Pintér család, ma utaltam Zalán gyógyulásáért! Sokat gondolok rá és szorítok nagyon a győzelméért!!!

 10. Kedves Anyuka! Ma utaltam Zalán gyógyulásáért, használják EGÉSZSÉGgel. Boldog és szeretett teljes karácsonyi készülődést kívánok! 🙂

 11. Kedves Szülők és Zalán!

  Ma olvastam a család történetét, amit nagyon átérzek, és nagyon-nagyon szorítok Zalán gyógyulásáért! Olvastam a legfrissebb, mai bejegyzést 🙂
  Sajnos nagy összeggel nem tudok segíteni, de egy kisebb összeget én is utaltam, és igyekszem majd még utalni.
  Kitartást és minél előbbi gyógyulást Zalánnak és sok boldogságot kívánok az egész családnak!

 12. Mielőbbi gyógyulást kívánok a kis Zalánnak ,a szülőknek erőt es kitartást ebben a nehéz időszakban .Ma utaltam a kisfiúnak .

 13. Kedves Szülők,és kicsi Zalán!

  Egy kicsivel mi is hozzájárultunk a küzdelemhez. Reméljük nem az anyagiakon fog múlni a gyógyulás…azon nem múlhat. Volt egy hónapunk,mikor mi is vizsgálatokra jártunk,ugyan ettől a szörnyű betegségtől tartva. (Szerencsére nekünk nem igazolódott be. ) Ez után a szörnyű hónap után halványan ugyan,de át tudom érezni a helyzeteteket. Erőt,és kitartást kívánunk a BIZTOS gyógyuláshoz!
  Lívia,Gábor,Petra

 14. Kedves Zalánka és Szüleik! Tegnap láttam a fészen a történeteket. Megosztottam, remélem még több ember segít nektek! Mielőbbi gyógyulást kívánunk Zalánkának, és Nektek Szülőknek és a többi gyerkőcnek kitartást!
  Ma én is utaltam számlátokra!
  Hajrá Zalánka! 🙂 ♥

 15. Én most találtam rá erre a cikkre. Gyönyörű ez a pici fiú és remélem meggyógyul. Utaltam a számlátokra. Kitartást kívánok a továbbiakhoz.

 16. Kedves Anyuka Budapest 3 ker Békásmegyeren élek.És lenne még valami,van egy kristály vázám amit szívesen felajánlanék árverésre valódi!Csakegy kevés pénzmagot tudtam utalni ,Nekem sem sok van,de ennyit kitudok szorítani,hogy a kis család boldogabban éljen,és Zalán is végre gyógyultan élhessen !

 17. Szép napot kívánok!

  Ezen a napon elutaltam egy kisebb összeget. Remélem, hogy ennyivel is hozzá tudtam járulni Zalán gyógyulásához! 🙂 Erőt és egész-séget kívánok!

 18. Kedves Pintér Család!
  Kitartást és sok-sok erőt kívánok – egy kis támogatást utaltam paypal-en keresztül. Kupakokat, elemeket és régi mobiltelefonokat gyűjtötök még? – tudnék küldeni egy dobozzal. Minden jót kívánok! 🙂

 19. Kedves Pintér család!
  Őszintén kívánom, hogy legyen erőtök és hitetek a fiacskátok teljes gyógyulásában! Remélem tudtam valamit enyhíteni az anyagi gondjaitokon! Őszinte szeretettel kívánok kitartást és bizakodást!

 20. Sziasztok!
  Már régóta követem Zalán gyógyulását – hiszem hogy teljesen meggyógyul, utaltam Nektek ma és küldöm az ígért könyvet is! Szerintem a sok pozitív, jóakaró gondolat is sokat fog segíteni amit az emberek küldenek felétek!

 21. Kedves Pintér Család!
  Ma van a rákos gyermekek világnapja. Kívánom ezen a napon, hogy jövőre már számotokra ez ne legyen aktuális! Remélem hozzá tudtunk járulni ehhez azzal a csekélyke összeggel, amit ma átutaltam. Szívből kívánok a picinek mielőbbi teljes gyógyulást, és a jó Istentől kérek neki türelmet és erőt!

 22. Kedves Pintér Család! Ma van a rákos gyermekek világnapja. Kívánom, hogy jövőre ez a nap már ne legyen számotokra aktuális, és elfelejtődjön ez a rémálom! Egy pici összeget utaltam, amivel hozzá szeretnénk járulni a kis Zalán gyógyulásához. De tudom, ez elenyésző összeg, ezért annál több erőt és kitartást kívánok neki ehhez a nagy küzdelemhez!

 23. Szia!
  Örülök, h. megoldódott az autó probléma. Utaltam én is nektek, megkaptátok? Jobbulást kívánok Zalánnak, nyáron már biztos nem lesz köhögés!

 24. Üdvözletem!
  Érdeklődnék, hogy a kupakokat még gyűjtik-e? A megadott pesti átvevőponton hétvégén is (szombat) le tudjuk esetleg adni?
  További minden jót!

  1. A Szigethy Attila úton a Családi körben, a Prohászka iskola portáján, a régi okmányirodával szemben a konyhafelszerelés boltban, illetve Czinkóczi Tibornál a Vámudvarban.

 25. Nagyon megható a kicsi harca a betegséggel, én is hozzá járulok a gyógyulásához. Remélem hamarosan jó hírt tudunk olvasni a kicsi gyógyulásáról

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő + négy =