2017.01.25.

2017.01.25.

Mikor azt hinnénk, hogy lassan a javulás útjára lép Zalán,  be kell látnunk, hogy még csak most következik a tetőpont.

Mindig is féltünk a köhögéstől, hiszen Zalán kruppos. Ez még akkor is így van, ha mindenféle gyógyszer rendelkezésünkre áll.a Rectodelt kúptól kezdve a Berodualig. És mikor azt hinnénk, ezekre nem lesz szükség…

Finoman szólva is mozgalmas éjszaka áll mögöttünk. Zalán ahogy este elaludt, úgy kezdődtek a köhögőrohamok. Pár perc múlva már annyira köhögött,  hogy háromszor összehányta az ágyat. Majd nagynehezen csend lett, elszunnyadt. Hatott a gyógyszer. Sajnos nem sokáig, mert éjjel fél egykor megismétlődött ugyanez és egészen fél háromig így ment. Köhögés, majd jött a hányás. Tudom, ez egy szokványos dolog kisgyereknél, azonban valahogy mégis igazságtalannak érzem. Még ez is eléri! Egyik tesójánál sem volt ilyen, noha Jázmin anno az oviban összeszedett egy csúnya fertőzést, amiből 2 éven keresztül nem tudták kikezelni és gyakorlatilag addig volt csak láztalan, míg az antibiotikumot szedte.

Az valahogy mégis más volt. Zalán szegénykém pedig mindent megszenved. Szeretném ha már egy kicsit szelídebb vizekre evezne a sok betegség után. Nem magamat sajnálom, hanem őt. Miért nem tud ő is átesni olyan könnyen ezeken a betegségeken? De hát ez van! Újra a gyógyulásra kell koncentrálnunk. 

És persze pont ilyenkor döglik be az inhátorunk is. És pont hónap végén. Remek! Azt hittem kihúzzuk fizetésig és akkor tudok újat venni. De megoldjuk.Zalán ért bármit!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

8 − 2 =