2017.03.31.

2017.03.31.

Tegnap szegény Csenge egész délutánig hányt, tehát majdnem egy teljes napot szenvedett. A gyógyszer beadása után is tartott még nála, de estére jobban lett, már hallottuk a hangját. 🙂 Máskor nem szeretem ha kiabál, de most nagyon örültem neki.

Viszont a sok-sok hányás miatt a fertőzésveszély sokszorosára nőtt és szinte 10 percenként kellett fertőtleníteni a wc-t, csapokat, kilincseket. Ráadásul csak “mezei” Domestosunk volt jó borsos áron!

Így a nap jó híre ért el estére, hogy kaphatunk egy kanna Hygienic Viruzidot a gyártótól. Így reggel egyből indultam is a gyárba. 🙂 

Utána mégbefutottunk gyorsan az Aldiba anyóssal, mert neki és nekünk is szükségünk volt néhány dologra. Most pedig… Kezdődik a takarítás. Bárcsak egy sima tavaszi nagytakarítás lenne! De nem! 

Sajnos azt is tudom, hogy ennek ellenére is reális esélye van a továbbterjedésnek, de bízom benne, hogy talán mégsem! Elegem van már a betegségekből!

Közben szervezzük Zalán születésnapját,  szeretnénk neki úgy kedveskedni, ahogy ő akarja! Igazi traktorral, kamionnal és tűzoltóval, motorokkal. Sajnos traktort még nem sikerült “szerezni”, de a többivel jó úton haladunk. 

Mamát is bevontuk már a megvalósításba, ő süti majd az elengedhetetlen pogácsákat. 🙂 Már csak a jó időért kell szurkolnunk és reméljük idén is felejthetetlen bulit csapunk Zalánnak.

Szegény már minden nap kérdezi, mikor lesz már, talán már holnap? 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 + tizenhárom =