2017.09.15.

2017.09.15.

Azt hiszem sokan várjátok rólunk a híreket. 🙂

Túl vagyunk néhány húzós napon Zalánnal. Fogalmam sincs, hogy a frontot érezte, esetleg mást, de nem volt vele egyszerű. Sokat sírt leginkább délelőtt és este és ilyenkor tulajdonképpen vígasztalhatatlan volt.

Sokszor került szóba az utazás, sőt! Minden reggel úgy kel, hogy ugye megyünk már. Sajnos még nem. 🙁 Még egy kicsit várni kell. Elő se merem hozni neki, hogy jövő héten pénteken lehetséges, hogy újra a műtőbe kell mennie.

De hát annyira boldog, hogy mehet a delfinjeihez, hogy is mondhatnék neki rossz híreket? Ma délelőtt apa mutatta neki, hogy a YouTube-on fenn van, amint egy repülő landol Eilaton. Azóta már többször is megnézte.

Az utóbbi napokban, dacára a rosszkedvnek vagy frontnak, sok kis szíve vágya teljesült. Kapott delfines szélcsengőt és ágyneműt, vonatos zakatoló szívószálat, legót, apró játékokat. Minden napra jutott egy kis vagy nem is olyan kis meglepetés. Minden nap egy újabb mosollyal lettünk gazdagabbak.

Szeretem a mosolyát, mert ha látom, úgy érzem, semmi sem állhat közénk.

Zalán napi D vitamin adagját megemeltem, hátha… Nagyon kellene most egy kis segítség fentről, hogy elkerüljük 1 hét múlva a műtétet. Tudom, sajnos erre kicsi az esély, hiszen nagy valószínűség szerint a doktornéni nem riogatott volna feleslegesen. Mégis! Kérem, aki tud, szokott, az imádkozzon azért, hogy pénteken ne legyen ott az egyenetlenség a kis szemében és ne legyen daganat!

Nehéz mosolyogni és örülni minden kis mosolyának úgy, hogy a szívem megszakad és aggódok. De ha kell vele örülök, ha kell, vele sírok. Egy a lényeg, minden este a nyakam köré fonódhasson a csöpp kis ölelő karja. Akkor semmi baj nem lehet!

Az utazásról röviden, mert még számomra is rejtély hogy lesz. 🙂 Október 29-én, Pozsonyból fog indulni a repülőgépünk Eilatra, ahogy egy gyönyörű helyen, egy igazi mesevilágban fogunk lakni. Tervek szerint megyünk tevegelni is, illetve kaptunk meghívást több helyre is. Zalán a Dolphin Reef-ben úszhat a delfinekkel is és… Rengeteg még a terv. Haza november 5-én érkezünk. Abban biztos vagyok, hogy amennyire várja már, akkora élmény lesz neki. No és nekünk is!

Szeretném nektek nagyon szépen megköszönni, hogy ezt lehetővé tettétek számunkra!


2 thoughts on “2017.09.15.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 + 3 =