2017.09.21.

2017.09.21.

Kicsit bajban vagyok.

Holnap utaznánk, ha szükséges, a műtétet is egyből letudnánk. De…

Zalán éjjel sokat sírt és panaszkodott, hogy fáj a torka. Hajnalban adtam neki gyógyszert, majd reménykedtem, hogy talán csak kiszáradt a torka.

Gyors stratégiai megbeszélésre felhívtam a doktornénit, hogy akkor most mi legyen. Abban maradtunk, hogy ha nem romlik Zalán állapota, tehát marad szimplán a torokfájás, akkor elindulhatunk, azonban ha köhögni vagy náthásodni kezd, akkor sajnos halasztanunk kell.

Aki netán ismeri a doktornéninket, az tudja, hogy olyan szinten képes megnyugtatni az embert mikor vele beszél, hogy hajlamos elhinni, minden rendben van/lesz! Most is ez történt , megnyugtatott, hogy 1 hét leforgása alatt nem fog tragédia történni, ha netán most halasztunk. Persze, egyből megnyugodtam, de reménykedek, reménykedtem benne, hogy talán mégis sikerül a holnapi út. Mert azért mégis nyugtalanító, hogy van az az izé, a szörny. És nem tudjuk, mert senki se jó, hogy alszik még vagy sajnos újra felébredt. 🙁 Nem vagyok nyugodt.

Ebédnél jelezte Zalán, hogy eldugult az orrocskája, ebből pedig arra következtetek, hogy náthás lesz. De még mindig bízok! Talán, talán….

Küldjetek, kérlek egy kis erőt, energiát! A kocsit megtankolom, hátha tudunk menni! De most nagy szükség lenne onnan fentről egy kis segítségre!


One thought on “2017.09.21.

  1. Mindennek megvan az oka, ha nem tudtok menni annak úgy kell lennie. Ha tudtok menni az egy kis csoda lesz. A szörny nem terjedhet mert mi aki szeretjük Zalán, nem engedjük. Bízz és higyj! Mi veletek vagyunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 1 =