2020.11.02.

2020.11.02.

Túléltük ezt is! 🙂

Belefért sokminden ebbe a 10 napba. Ami a lényeg, hogy minden rendben ment, senkinek nem volt semmi tünete. Meg is lepődtünk volna, hiszen alapvetően azt gondoljuk, hogy elcserélték Zalán tesztjét.

Hogy ezt miből gondolom? Pl. abból, hogy az édesapjának is a nagynehezen (7 nap alatt) megszületett teszteredménye negatív lett. 🙂

No szóval sokminden belefért a karanténidőbe. 🙂 Tönkrement villanybojler szerelés, tökfaragás, elmaradt itthoni dolgok rendbehozatala. 🙂 Haladtunk, bosszankodtunk, túléltük. 🙂

Köszönjük a barátoknak, akik nem feledkeztek meg rólunk! Akik segítettek egy kis ezzel-azzal, gyümölccsel, élelmiszerrel, bevásárlással! Köszönjük a sok érdeklődést telefonon, üzeneten keresztül, illetve “személyesen” is!

Most ismét a szervezés része jön a dolognak, hogy mielőbb túleshessen Zalán a műtéten. Holnap megyünk elvileg az újabb tesztre Budapestre, majd mégegyre és elvileg pénteken lesz a műtét (tehát 1 hét alatt 3x megyünk Budapestre). De! Tanultunk belőle! Nyugtával dícsérjük a napot!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 + 13 =