2021.12.20.

2021.12.20.

Ez az év bővelkedett eseményekben. Az eleje számunkra egyenesen horrorisztikus volt. Kiújulások, tologatott vizsgálatok, visszatartott iratok.
A tavasz talán még ennél rosszabb volt és nem sokon múlt, hogy bekövetkezzen az, ami ellen 8 éve küzdünk. 🙁 Az ember elméje hajlamos törölni egy idő után a rossz emlékeket, de vannak dolgok, amiket az ember sosem felejt el. Ilyen volt 2019 tele és ilyen 2021 tavasza is. Ismét megtapasztaltuk, hogy mennyit jelent 1mm! A jövőt!

Bár szerencsére a tavaszi gyűjtés sikeres volt és akkor ki tudta fizetni az alapítvány Zalán kezelésének költségeit, őszre ismét egy olyan helyzet következett be, amire senki se számított. Ezúttal (szerencsére) az addig kezelt elhegesedett daganat távolabbi szélén keletkeztek új daganatok. Szerencsétlenségükre minden helyi és kombinált terápiának ellenálltak, sőt, a komplikált kezelések ellenére még nőttek is. Már szóba került a legkomolyabb beavatkozás, a protonsugár kezelés is. 🙁

Viszont előtte még egy utolsó lehetőségként két komoly operáción esett át Zalán és bár még nem tünetmentes, de talán elindult egy jobb úton a folyamat. Mindenesetre a daganat nem nőtt és ez mindenképpen pozitív. Jelenleg várakozunk. Hogy mire? Jogosan teszitek fel a kérdést. Arra, hogy lássuk, merre tovább.
November végén az alapítvány megkapta a következő évi kezeléshez szükséges költségtervet, illetve kiszámolta (havi 1 svájci kezeléssel számolva) a járulékos költségeket, amik az utazás (NAV benzinköltség által), a szállás (Airbnb) és az étkezés (törvény által meghatározott összeg) költségét fedik le. Mivel a kezelések Zalán állapotától függően változhatnak, így a költségterv sem lehet végleges. Sajnos ez idén is bejött. 🙁 Sokkal komolyabb és több beavatkozásra volt szükség, mint amivel eredetileg kalkulált a kórház és így az alapítvány is.
Pl. a svájci tartózkódási költséget is csak 4 “havi” bérleti díjjal vette figyelembe és sokkal több lett. Ahogy az őszi kezelési költségek is az egekbe rúgtak. Az esetleges protonsugár ára pedig ezekben benne se foglaltatik.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy lesznek akik ezt is kiforgatják, hiszen  “mi mindig hazudunk”. Vannak, akiket rendőrségi ügyiratszámmal váratnak hetek óta. Többször leírtam, hogy idén feljelentették az alapítványt, hogy csaló. A rendőrség kivizsgálta, majd vádemelés nélkül zárta le az ügyet, hiszen egy fillér pénz sem hiányzott az alapítványi számláról, ami ne lett volna számlával igazolt, cél szerint meghatározott költség! Ezután feljelentést tettek a kurátor ellen, mondván, hogy hamistanúzott nekünk, ezért a nyomozás lezárása nem volt megalapozott. 😵‍💫 Komolyan, ez már az üldözési mánia magas foka. A rendőrség nem a kurátor szavai, hanem a számlák alapján zárta le a nyomozást, hiszen NEM hiányzott sem pénz, sem számla!!! És természetesen azért nem tudnak ezek az emberek rendőrségi ügyiratszámot mondani, mert NÉVTELENÜL jelentették fel az alapítványt! Vajon miért? Mert tudták, hogy a rágalmak nem igazak és ne lehessen őket hamis vád miatt bíróság elé állítani? Az ugyanis már nem magánvádas, mint a rágalmazás, hanem hivatalból üldözendő és bizony kemény börtönévek járhatnak érte? Ezen nem gondolkodtok el, mikor felültök néhányan a rágalmaknak?

Jázmin, András cipőit, körmét, ruháit, egyebeket rángatnak elő, privát leveket teregetnek ki, mert rájuk nem vonatkozik a törvény csak ránk? Ugyan!

Egy dolog tény! Zalán beteg! A szeméért és a látásáért küzd (bal szem!!!=OG) és megérdemli, hogy segítséget kapjon! Legjobb tudomásom szerint még több, mint 16 millió Ft hiányzik a 2022-es költségekhez! Kérlek segítsetek előteremteni:

Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány

OTP Bank

11737007-23725209

Külföldről indított utalások esetén:

IBAN: HU17 1173 7007 2372 5209 0000 0000

SWIFT(BIC): OTPVHUHB

PayPal: lepeselonyzalan@gmail.com

Adószám: 19235925-1-08

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 + tizennégy =