2015.01.02.

2015.01.02.

Egy éve ilyenkor már Budapesten voltunk. Sajnos most is korán kezdődik ebből a szempontból az év hiszen hétfőn elméletileg ismét utaznunk kell. Azért írom,hogy elméletileg, mert Zalán 2 napja kicsit náthás. Nem nagyon, sőt, éppen hogy csak, de mégis csak náthás. Egyelőre emelt dózisban kapja a vitaminokat és reménykedünk, hogy hétfőre nemrosszabb, hanem sokkal job állapotban lesz! Ennek érdekében mindent bevetünk. A szobában nedvesítjük a levegőt, bekapcsoltunk a légmosót is. Szerencsére  Zalán szívesen beveszi a vitaminokat is, a kedvence a BioGaia, amiből már áttértünk a rágótabletára, mert olyan élvezettel ropogtatja. 🙂 A marsakócskák szirup is az egyik nagy kedvence. Érdekes, pedig régebben minden hasonlót kihányt.

A napjai viszont mostanában kicsit nyűgösen telnek. Valószínűleg nem érzi teljesen jól magát. 🙁 Ami sokszor megrémít, hogy többször is mondja, hogy a feje fáj. 🙁 Ilyenkor az összes lehetséges rossz átfut az agyamon. Mivel elég rég voltunk az onkológián, ha túl leszünk a hétfői kontrollon (műtéten?), el kell kezdenünk gondolkodni egy 2 napos budapesti úton, hiszen valamikor most már időszerű lenne elmennünk az olatási tanácsadóba. Lassan eltelik a kemó ótaa 1,5év és sajnos már meg kell kapnia Zalánnak az oltásokat, amiket egyáltalán nem helyeslek! Sajnos a magyar törvények nem engedik meg, hogy ne legyen beoltva a kis ember! 🙁 Februárban pedig még egy újabb MRI is vár Zalánra.Reméljük, akkor már tényleg nem találnak azonosítható gócokat és csak titkon reménykedek, hogy a tobozmirigy cisztája sem nőtt. 🙁

Sajnos elteltek az ünnepek. Bár a karácsonyfa még mindig a szobánkat díszíti, vízkereszt után lassan már leszedjük. Pedig annyira tetszik Zalánnak! Minden egyes alkalommal, mikor a szobában van, megcsodálja. Imád alatta játszani. Biztos csalódott lesz, ha majd nem találja. Annyira jó volt ez a pár nap, annyira könnyű volt így, hogy nem is gondoltunk a küzdelmükre. Igaz, apa az ünnepek alatt többször isdolgozott, de ezt már megszoktuk. Most viszont már lassan arra kell koncentrlnunk, ami még ránk vár ebben az évben.

Biztos, hogy még nagyon sok minden áll előttünk, sok altatásos kontroll, vizsgálat, MRI, vérvétel és különböző procedúrák, amik lehet néha fájdalmasak,néha ijesztőek lesznek a kis embernek. De muszáj végigcsinálni, még akkor is, ha közben sokszor úgy érzem, a lelkem darabokra hullik és a szívem szakad meg ére. Biztos, hogy sok álmatlan éjszaka vár még rám,de hiszek benne, hogy minden egyes küzdelmes nappal közelebb kerülünk a célunkhoz, ami a teljes gyógyulás. Zalánnak valóra kell váltania az álmainkat! Ennek így kell lennie! És ezért akár a pokol legmélyebb bugyraiba is leszállok, de ebből nem tudok engedni! Az elmúlt 17 hónap összes szenvedése nem létezik,hogy hiábavaló lett volna! Még ha sok minden vár is ránk, míg fellélegezhetünk, talán addig is tartogat szépeket is az élet nekünk! Köszönjük,hogy kitartotok mellettünk, velünk vagytok, támogattok, segítetek. Bár tegnap új év kezdődött, a küzdelmünk sajnos még folytatódik. De hiszek benne,hogy együtt győzhetünk és győzni is fogunk! Kérlek, segítsétek továbbra is az utunkat!


2 thoughts on “2015.01.02.

  1. Kedves anyuka! Kívánok Önnek, Önöknek egy boldogabb új esztendőt, sikert a teljes gyógyulás felé vezető úton, kitartást és sok-sok erőt! Zalánnak jobbulást, mielőbb legyen túl a megfázáson!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − tizenkettő =